کد خبر: ۳۴۶۹۳۹
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۴ تير ۱۴۰۳ - 2024July 14
مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: تمامی برنج‌های وارداتی به کشور که از مبادی قانونی وارد می‌شوند در هنگام ترخیص از نظر ایمنی، سلامت و وضعیت تراریختگی (تغییر ژنتیکی یافته) مورد ارزیابی قرار می‌گیرند
شفاآنلاین:عمومی>عبدالعظیم بهفر افزود: تنها محصولات تراریخته وارداتی شامل دانه‌های روغن کلزا، پنبه دانه، ذرت و سویاست و براساس قانون ابلاغی تمامی کارخانجات تولید مواد غذایی موظف هستند محصولاتی که در فرایند تولید از دانه‌های روغن کلزا، پنبه دانه، ذرت و سویای تراریخته تولید شده را با درج عبارت «تراریخته» روی بسته بندی برای مصرف کننده مشخص کنند.

به گزارش شفا آنلاین:وی با بیان اینکه برنج های وارداتی به کشور، عمدتا از منابع کشور های هند و پاکستان هستند، اظهار داشت: طبق مقررات سازمان غذا و دارو منابع برنج های وارداتی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و پس از ثبت، مجوز ورود برای محموله از منابع ثبت شده صادر می شود.

به گفته بهفر، در هنگام ترخیص تمامی فرآورده و یا مواد اولیه خوراکی از محموله نمونه برداری شده و طبق ضوابط و مقررات ملی کشور از نظر شاخص های ایمنی و سلامت مورد آزمون قرار می گیرند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: