کد خبر: ۳۴۰۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - 2013June 15
شفا آنلاین - آيا هنگام انتخاب غذاي اصلي در رستوران سالاد هم سفارش مي دهيد؟ از اين بعد قبل از سفارش سالاد دست نگه داريد.
به گزارش شفا آنلاین ؛يك سازمان پشتيباني از مصرف كننده در آلمان هشدار داده افرادي كه سيستم ايمني ضعيفي دارند بايد دور مصرف سالادهاي آماده را خط بكشند. به گفته ي محققان اين سازمان بيش از 50 درصد سالادهاي موجود در رستوران ها به ويژه سالاد كاهو حاوي قارچ  هستند كه منجر به مشكلات گوارشي و روده اي مي شود. محققان همچنين توصيه مي كنند به هيچ وجه نبايد برگ گل ها به ويژه برگ كاهو را مصرف كرد زيرا در طولاني مدت سبب بروز مشكلات گوارشي فراواني براي بدن مي شود./ع2 مطالب مرتبط :  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: