شفا آنلاین:نباید غذاهای پخته شده و سرخ شده را فریز کرد، بلکه باید حداکثر 24 ساعت در یخچال نگه داری کرد.
به گزارش
شفا آنلاین،وحید ریوندی،
کارشناس تغذیه گفت:
بهتر است برای هر وعدهی غذایی در همان وعده غذا درست کرد، زیرا غذاهای
مانده مورد حملهی میکرو ارگانیسمها قرار میگیرند و هرچه مدت زمان بیشتری
بمانند، میکروبها بیشتر در آن رشد میکنند.
ریوندی اظهار کرد: نباید غذاهای پخته شده و سرخ شده را
فریز کرد بلکه باید حداکثر تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کرد.
ریوندی
با بیان اینکه
غذای پخته شده نباید بیش از 2 ساعت بیرون
یخچال بماند،
افزود: برای نگهداری غذاهای مانده بهتر است از ظروف شیشهای استفاده شود و
درب ظروف نگهداری محکم بسته شود.
وی اذعان داشت:
برای مصرف غذاهای مانده باید غذا را گرم کرده و مراقب باشیم که تمام
قسمتهای آن حرارت داده شود و از قرار دادن حجم بالای غذا در ظرف اجتناب
کرد زیرا قسمت مرکزی ظرف زمان زیادی صرف میکند تا در یخچال خنک شود و این
مسئله به فساد غذا کمک میکند.
وی در پایان
خاطرنشان کرد: نباید به ظاهر و بوی غذا بسنده کرد، چه بسا ممکن است
میکروبها در غذا رشد کرده باشند و تاثیری در طعم غذا نداشته باشند اما
موجب مسمومیت فرد شوند.