جعفر صادق تبریزی اظهار داشت: باور داریم که رویکرد ادغام یافته در نظام مراقبت های بهداشتی اولیه می تواند حرکت ما به سمت پوشش مراقبت های بهداشتی اولیه را تسهیل کند.
شفاآنلاین>سلامت> رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با بیان این موضوع که از سال ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۸ سه سمپوزیوم با موضوع شهرهای سالم در تهران برگزار شده است، گفت: در ایران ۱۸ شهر در زمینه شهر سالم کار می کردند و اخیرا ۶ شهر در شبکه شهرهای سالم سازمان جهانی بهداشت، ثبت شده اند.
به گزارش شفاآنلاین:جعفر صادق تبریزی در مراسم اهدای گواهی شهر سالم سازمان جهانی بهداشت به شهر سهند تبریز، اظهار داشت: باور داریم که رویکرد ادغام یافته در نظام مراقبت های بهداشتی اولیه می تواند حرکت ما به سمت پوشش مراقبت های بهداشتی اولیه را تسهیل کند. در ایران ۱۸ شهر در زمینه شهر سالم کار می کردند و اخیرا ۶ شهر در شبکه شهرهای سالم سازمان جهانی بهداشت، ثبت شده اند.
وی افزود: از ۶ شهر ایران که به عنوان شهر سالم در سازمان جهانی بهداشت ثبت شده، ۳ شهر سهند، جلفا و مراغه در استان آذربایجان شرقی، اردکان در استان یزد، کاشان در استان اصفهان و گرمی در استان اردبیل است. شهر سهند اولین شهر سالم ایران از سوی سازمان جهانی بهداشت است و اقدامات لازم برای دریافت گواهی برای سایر شهرها نیز در حال انجام است.رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در پروژه انتخاب شهر سهند به عنوان شهر سالم از سوی سازمان جهانی بهداشت، یک کار علمی و دانشگاهی انجام شد و مراحل دریافت این گواهی از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۱ به طول انجامیده است.تبریزی یادآور شد: ارزیابی شهرهای سالم بر اساس ۱۰۰ شاخص در ۹ حیطه اعلامی از سوی دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، انجام شده است. برنامه آینده وزارت بهداشت با دستور و حمایت دکتر نمکی، گسترش شبکه شهرهای سالم در ایران است و در آینده ۳۱ شبکه شهرهای سالم را در استانها خواهیم داشت.وی ادامه داد: امروز از لوگو و وبسایت شبکه ملی شهرهای سالم ایران رونمایی می شود. مسئولان شهرها می توانند در این سامانه، اقدامات مربوط به دریافت گواهی از سازمان جهانی بهداشت را مطالعه و اقدام به ثبت نام برای ارزیابی کنند.