شفاآنلاین-در این گزارش به معرفی دو نوشیدنی مقوی که میتواند تا حد زیادی تشنگی را بر طرف کند پرداخته شده است.
به گزارش
شفا آنلاین،ماه رمضان امسال مصادف با فصل گرما شده است. از این
رو تشنگی در میانه روز نسبت به فصول دیگر میتواند فشار بیشتری را به روزه
داران بیاورد.
در این گزارش به معرفی دو نوشیدنی مقوی که میتواند تا حد زیادی تشنگی را بر طرف کند پرداخته شده است.
این نوشیدنی برای افطار و سحر مناسب میباشد. میتوانید هندوانه را در مخلوطکن بریزید و از پوره هندوانه استفاده نمایید.
نکته تغذیهای:
این نوشیدنی به دلیل اینکه حاوی هندوانه است برای رفع عطش در افطاریهای
ماه مبارک رمضان که با فصل گرم تابستان مصادف شده، بسیار مناسب است. در عین
حال حاوی عسل که مادهای بسیار مغذی و سرشار از ویتامینهاست نیز میباشد
لذا برای روزهداران توصیه میشود.
مواد لازم:هندوانه ۲ کیلوگرم
عسل ۲ قاشق غذاخوری (در صورتی که هندوانه شیرین نباشد)
کمپوت آناناس ۱ عدد
روش تهیه:هندوانه
را برش دهید، تخمههای آن را بگیرید و در آب میوهگیری ریخته آب آن را
بگیرید؛ سپس با عسل مخلوط کرده و آب آناناس را هم به آن اضافه کنید؛
تکههای آناناس را ریز خرد نمایید و به مخلوط بالا بیفزایید سپس میل
نمایید.
*خوردن یک برش هندوانه در سحر از تشنگی طول روز جلوگیری مینماید.خاکشیر یخ مالنکته تغذیهای: این نوشیدنی چون حاوی آبلیمو، گلاب و خاکشیر میباشد برای رفع گرمازدگی و ایجاد شادابی در فصل گرما مناسب میباشد.
مواد لازم:خاکشیر ۵۰ گرم
عسل یا شکر یا سنکجبین ۴ قاشق غذاخوری
یخ خرد شده به میزان لازم
آبلیمو و گلاب در صورت دلخواه
روش تهیه:خاکشیر
را با آب سرد خیس کنید سپس چند بار آن را شسته تا شنریزههای آن از بین
برود و خوب تمیز شود؛ سپس با عسل و یا سکنجبین یا شکر آن را کمی شیرین
نمایید یخ را خرد کنید و داخل آن بریزید و میل کنید اگر از شکر و یا عسل
استفاده شود میتوانید مقداری گلاب و آبلیمو به شربت اضافه نمایید.