شفا آنلاين-آرتروز و پوکی استخوان،مشکلی است که در میانسالی، دامنگیر همه بخصوص خانمها می شود.
به گزارش
شفا آنلاين،دکتر علی شهیدی زندی، متخصص طب اسلامی و سنتی،گفت: در بروز آرتروز و پوکی استخوان،تنها کمبود کلسیم و ویتامین D نقش
ندارند بلکه فقدان گروهی از املاح و عناصر بصورت هم زمان فرآیندهای مربوط
به پوکی استخوان و آرتروز را تصریح میبخشند.
دکتر
شهیدی زندی ادامه داد: میوه سنجد و گل بهاره سنجد، حاوی منابع قابل توجهی
از املاح و عناصر هستند که مانع پوکی استخوان میشوند که از آن جمله
میتوان به عناصر روی،مس، کروم و منیزیم اشاره کرد.
وی
ادامه داد: میوه سنجد همچنین حاوی اسید فولیک فراوان و ویتامین c زیاد
است. علاوه براین،این میوه حاوی ترکیبات گیاهی است که گیرندههای هورمونی
را فعال میکند و بنابراین مانع از دست رفتن کلسیم در دوران یائسگی در
خانمها می شود.
این متخصص طب سنتی تاکید کرد:
مصرف پودر سنجد به همراه شیر که غنی از کلسیم است،در جلوگیری از بروز و یا
پیشرفت پوکی استخوان و آرتروز بسیار کمک کننده است. ضمن اینکه افراد باید
تحت نظر پزشک متخصص،در صورت نیاز از دارو درمانی کمک بگیرند.