دکتر ایرج خسرونیا در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این مطلب اظهار داشت: پزشکان جوان بنا به تعهدی که به وزارت بهداشت داده اند باید در هر نقطه تعیین شده برای انجام کار بروند.
وی ادامه داد: برخی از پزشکان تمام وقت اجازه افتتاح مطب ندارند و از طرفی مشکل دیگر متخصصین پوست با پزشکان عمومی در خصوص مشابهت کاری آنها دربرخي امورپزشكي است.
معاون رئیس نظام پزشکی تهران خاطرنشان کرد: برخی از متخصصین پوست فکر می کنند، پزشکان عمومی نباید برخی از کارها را به رغم گذراندن دوره های آموزشی انجام دهند.
وی افزود: در حالی که آنها دوره های آموزشی لیزر، برداشت خال و... را به همت وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی می گذرانند و طبق دوران قدیم، هر پزشک باید تمامی آنچه را آموزش دیده انجام دهد مگر این که خلافش ثابت شود و یا مشخص شود فرد تبحر کافی ندارد.
خسرونیا با تاکید بر این که پزشکان مملکت نباید به خاطرمسايل مالي با یکدیگرمجادله كنند به خبرنگار شفا آنلاین گفت: اگر هم پزشکی کار خلاف و اشتباهی انجام داد مسئول است و وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی هم باید جلوی آنها را بگیرند.
رئیس انجمن جامعه متخصصان داخلی ایران خواستار شد: انشاالله تمامی جامعه پزشکی به قدری صمیمی شوند که درچارچوب قوانين موجود و نظام هاي اداري تعريف شده به مردم خدمت كنند.
رشته پوست با هيچ رشته اي تداخل حرفه اي ندارد و فقط در بعضي موارد با جراحان پلاستيك همپوشاني دارد
شما وظيفه دارين از متخصصين داخلي حمايت كنيد
شما وظيفه دارين از متخصصين داخلي حمايت كنيد
حرف متخصصین پوست منطقی است و نوشتن عنوانهای پر طمطراق توسط پزشکان عمومی در زمینه پوست ضایع کردن حق مردم و متخصصینی است که با زحمت به این رتبه رسیده اند هرچند که بیشتر پزشکان عمومی کشور شرافتمندانه مشغول کار در اورژانسها و مطب های خصوصی هستند و از عنوانهای جعلی پوست مو زیبایی استفاده نمیکنند دست تک تکشان را به گرمی میفشاریم و برای ارتقای سلامت جامعه همه با هم تلاش میکنیم به امید انروز
موضوع مورد بحث متخصصین پوست مسایل مالی نمیباشد، مساله حفظ حریم هر رشته تخصصی است، طبق کوریکولوم اموزشی تخصصی پوست که در سایت وزارت بهداشت موجود است رشته درماتولوژی باهیچ رشته ای جز جراحی پلاستیک همپوشانی ندارد، واگر به کوریکولوم اموزش پزشک عمومی در حیطه ی پوست مراجعه فرمایید تنها تشخیص اولیه صحیح و ارجاع به درماتولوگ شرح داده شده است، همکاران عمومی تنها میتوانند خدمات در سطح اول درمانی را به بیماران ارایه دهند، که فیلد زیبایی که بسیار تخصصی میباشد در این سطح قرار نمیگیرد و در دوره های چندروزه گذرانده شده مجال اشراف به این حوظه مقدور نیست
١:حرف اول و آخر متخصصين پوست حمايت از كار صحيح و اجراي قوانين و صيانت از سلامت مردم است و چقدر بي مهري و بي عدالتي است كه يك پزشك اين خواسته را به مجادله مالي تعبير كند!!!!!!!!!!!
٢:اكثريت همكاران پزشك عمومي خط اول درمان بيماران و سروران ما هستند و اين زحمت كشان بيشترين تلاشها را در اورژانسها و كلينيكها و مطب خود متحمل ميشوند و كمترين دريافتي رو هم دارند كه دكتر خسرونيا و امثالهم و همه ما واقعا بايد در جهت احقاق حق اين عزيزان و افزايش تعرفه دريافتي آنان صحبت كنيم
٣:رعايت قوانين از جمله ذكر عنوان پزشك عمومي در تابلو و سر نسخه و التزام به اجراي قوانين مصوب كه هر پزشك را ملتزم به ارايه خدماتي ميكند كه آموزش دقيق آن را در كوريكولوم آموزشي خود ديده باشد خواسته به جا و بحق متخصصين پوست است كه انشالا اساتيد آگاه در وزارتخانه انشالا به اجراي آن وقوف و رضايت كامل دارند
فعالیت پزشکان عمومی با دستگاههای الکترولیز و الکترو کوتر و لیزر ممنوع مباشد
"معاونت سلامت وزارت بهداشت"
اما اجازه ميخواهيم مشكلاتمان را خودمان عنوان كنيم
اين قانون كه همه كارها به صورت آزمون و خطا روي مرم بيچاره انجام شود تا در نهايت ثابت شود انجام دهنده تبحر نداشته و يا در بدترين حالت خلافش ثابت شود بسيار غير علمي است و فكر نميكنم ازمايش بر انسانها حتي از قديم مجاز بوده است
٢:پزشكان محترم عمومي كه خط اول سلامت و فعالترين اعضاي اين جامعه پزشكي در بخش سلامت هستند و ماهمه مديون انها هستيم و بر خلاف صحبت دكتر خسرونيا مجادله در كار نيست
٣:كوريكولوم آموزشي هر رشته تخصصي مشخص است و كوريكولوم آموزشي همكاران عمومي و ساير متخصصين هم كاملا واضح است و تنها نهاد آموزشي معتبر پزشكي وزارتخانه است كه اين حدود را مشخص ميكند و متخصصين پوست در كوريكولوم آموزشي تنها با جراحان پلاستيك همپوشاني دارند
٤:درخواستهاي قانوني گروه تخصصي پوست از وزارتخانه اعلام شده است و چقدر بي مهري و بي عدالتي است كه اين درخواستهاي قانوني به مجادله مالي !!!!!تعبير شود و اين خرد جمعي متخصصين پوست بر اين است كه از سلامت مردم جامعه در زمينه پوست دفاع كنند همچنان كه شما نيز در دفاع از حقوق مردم در زمينه بيماريهاي داخلي مسووليد
حال چه کسی پاسخگوی این ضرر و زیان به مردم می باشد،
اکنون گروه پوست برای انجام این وظیفه در جهت سیانت از حقوق مردم از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد و هر مسیولی که در خلاف حقوق مردم قدم بردارد علاوه برخیانت به مردم در تمام اسیب های جسمی و روحی و مالی ان نیز شریک می باشد.
سو برداشت شما از اعتراضات رزیدنتها و متخصصین پوست کشور به شکل "جدال بر سر مسایل مالی" بسیار تاسف بار و نا امید کننده است. امیدوارم عنایت داشته باشید که دغدغه ما حفظ سلامت جامعه در حوزه پوست و زیبایی و حفظ حرمت و شان رشته تخصصی پوست که سالها برای آن زحمت کشیده ایم، است.
فرمودید که پرشکان عمومی دوره های لیزر و جراحی خال و ... به همت وزارت بهداشت میگذرانند، در حالیکه می دانیم هیچ دوره آموزشی پروسیجرهای پوست که مدرک آن به تایید وزارت بهداشت رسیده باشد وجود ندارد و سایر دوره ها هم فاقد این اعتبار هستند و لذا طبق ماده 31 قانون حرفه ای و صنفی نظام پزشکی نمی توانند به درمان این دسته از بیماران بپردازند.
فرمودید که متخصص پوست با پزشک عمومی مشابهت کاری در امور پزشکی دارد که میدانیم طبق کوریکولوم آموزشی تخصص پوست مصوب بهمن 1390، این دوره با هیچ دوره ای تداخل حرفه ای ندارد و تنها در انجام بعضی اقدامات تشخیصی - درمانی با رشته جراحی پلاستیک هم پوشانی دارد.
در پایان امید است با بذل توجه و عنایتی که شما و مسوولین نظام پزشکی و وزارتخانه می فرمایید بیش از این شاهد عوارض ناگوار و جبران ناپذیر توسط پزشکان غیر متخصص در حوزه پوست و زیبایی جامعه نباشیم.
طبق قانون آموزش پزشکی به عهده دانشگاه علوم پزشکی میباشد نه نظام پزشکی و پزشکان عمومی در طی هفت سال آموزش فقط یکماه در بخش پوست میگذرانند که آن هم فقط در مورد بیماریهای شایع پوست میباشد و این عزیزان هیچگونه آموزش پروسیجرهای پوستی نمی بینند. آموزشهای رایج پروسیجرهای پوستی چون از طرف دانشگاه علوم پزشکی نمی باشد وجهه قانونی ندارد و باید توسط نظام پزشکی و وزارت بهداشت تعطیل شود.
اين دفاع از ما نبود كه شما عنوان كردين ما تو انجام كارهامون ممكنه از خيلي متخصصين داخلي هم بهتر باشيم اما شما اجازه كولونوسكوپي رو به من ميدين؟!
با اين كارهاي فرعي راي خود را در دوره بعدي نظام پزشكي از دست ميدين
سو برداشت شما از اعتراضات رزیدنتها و متخصصین پوست کشور به شکل "جدال بر سر مسایل مالی" بسیار تاسف بار و نا امید کننده است. امیدوارم عنایت داشته باشید که دغدغه ما حفظ سلامت جامعه در حوزه پوست و زیبایی و حفظ حرمت و شان رشته تخصصی پوست که سالها برای آن زحمت کشیده ایم، است.
فرمودید که پرشکان عمومی دوره های لیزر و جراحی خال و ... به همت وزارت بهداشت میگذرانند، در حالیکه می دانیم هیچ دوره آموزشی پروسیجرهای پوست که مدرک آن به تایید وزارت بهداشت رسیده باشد وجود ندارد و سایر دوره ها هم فاقد این اعتبار هستند و لذا طبق ماده 31 قانون حرفه ای و صنفی نظام پزشکی، نمی توانند به درمان این دسته از بیماران بپردازند.
فرمودید که متخصص پوست با پزشک عمومی مشابهت کاری در امور پزشکی دارد که میدانیم طبق کوریکولوم آموزشی تخصص پوست مصوب بهمن 1390، این دوره با هیچ دوره ای تداخل حرفه ای ندارد و تنها در انجام بعضی اقدامات تشخیصی - درمانی با رشته جراحی پلاستیک هم پوشانی دارد.
در پایان امید است با بذل توجه و عنایتی که شما و مسوولین نظام پزشکی و وزارتخانه می فرمایید بیش از این شاهد عوارض ناگوار و جبران ناپذیر توسط پزشکان غیر متخصص در حوزه پوست و زیبایی جامعه نباشیم.
اين دفاع از ما نبود كه شما عنوان كردين ما تو انجام كارهامون ممكنه از خيلي متخصصين داخلي هم بهتر باشيم اما شما اجازه كولونوسكوپي رو به من ميدين؟!
با سلام و احترام
اگر طی دوره ای، کارهای داخلی!!(اندوسکوپی بیوپسی کولونوسکوپی برونکوسکوپی اسپیرومتری)
کارهای قلب!!(اکو تست ورزش)
کارهای نورولوژی!!(نوار مغز ncv)
به قول شما با گذراندن دوره توسط عده قلیلی از پزشکان عمومی انجام شود
ایا شما اعتراض نخواهید کرد؟
ایا ادامه روند کنونی به سود مردم است؟
ایا در کوریکولوم اموزشی پزشکان عمومی تزریق بوتاکس وجود دارد؟
جناب اقای دکتر خسرونیا اين سخنان راه حل این معضل نیست
هرج و مرجی که اکنون در رشته پوست وجود دارد توجه جدی مسولان وزارت بهداشت را می طلبد،،
با سلام
این حق مردم است که از نوع تخصص پزشکی که به او مراجعه می کنند آگاهی کامل داشته باشند ، هیچ متخصص پوستی خود را در مقام مقایسه همتراز همکار عمومی در رشته خود نمی داند پس اگر شفاف سازی اینقدر برای شما سخت است باید گفت که به وظیفه خود واقف نیستید و می بایست فرصتی برای مطالعه آیین نامه ها که فصل الخطاب هستند پیدا کنید...متخصصین تنها خواستار اجرای صحیح قوانین هستند، حال اگر قانون برای فردی نفع مالی داشته باشد و جلوی سودجویی عده ای را بگیرد از نظر جناب عالی جرم است ؟
سوال من از جناب دکتر خسرو نیا اینه که اگر پزشکان عمومی قانونا میتوانند اقدامات و پروسیجرهای زیبایی رو انجام بدهند چرا واهمه دارند که عنوان پزشک عمومی رو در تابلوها و سربرگهای نسخ خودشون ذکر کنند؟
حتما در جوابگوي پروندهاي فراوان قصور پزشكان عمومي در دادسراها بايد باشييد و جوابگوي مردمي كه آسيب ديدند
tanha madrake mo'tabar , madrake aamoozeshe aalie keshvar ast va la gheir.
tebghe goftehaye shoma, chera endoscopy, teste varzesh, echocardiography ro omoomiha anjam nadan???
با سلام
این دوره های لیزر و خال برداری و... که فرمودید مورد تایید وزارت بهداشت است، در کجا برگزار میشود که ما خبر نداریم؟!؟ شاید منظورتان کلاسهای سه روزه و سی نفره دکتر... است!!! در دوران عمومی هم که همچین آموزشی نداشته ایم.... لطفا اول اینکه آدرس این کلاسها را بدهید و دوم اینکه در محدوده رشته تخصصی خود پیگیری بفرمایید که دستیاران داخلی اجازه آموزش لازم جهت انجام آندوسکوپی و کولونوسکوپی را پیدا کنند که در مواقع اورژانس قادر به انجام آن باشند، چنانچه متخصصین داخلی قدیمی و فلوهای محترم گوارش اجازه این کار را نمیدهند، پزشکان عمومی را جهت انجام این کارهای اورژانس توانمند کنید، البته اطمینان دارم که شما در این امر دغدغه مالی نخواهید داشت. با تشکر فراوان
با سلام
این دوره های لیزر و خال برداری و... که فرمودید مورد تایید وزارت بهداشت است، در کجا برگزار میشود که ما خبر نداریم؟!؟ شاید منظورتان کلاسهای سه روزه و سی نفره دکتر مولازاده است!!! در دوران عمومی هم که همچین آموزشی نداشته ایم.... لطفا اول اینکه آدرس این کلاسها را بدهید و دوم اینکه در محدوده رشته تخصصی خود پیگیری بفرمایید که دستیاران داخلی اجازه آموزش لازم جهت انجام آندوسکوپی و کولونوسکوپی را پیدا کنند که در مواقع اورژانس قادر به انجام آن باشند، چنانچه متخصصین داخلی قدیمی و فلوهای محترم گوارش اجازه این کار را نمیدهند، پزشکان عمومی را جهت انجام این کارهای اورژانس توانمند کنید، البته اطمینان دارم که شما در این امر دغدغه مالی نخواهید داشت. با تشکر فراوان
با سلام
این دوره های لیزر و خال برداری و... که فرمودید مورد تایید وزارت بهداشت است، در کجا برگزار میشود که ما خبر نداریم؟!؟ شاید منظورتان کلاسهای سه روزه و سی نفره دکتر مولازاده است!!! در دوران عمومی هم که همچین آموزشی نداشته ایم.... لطفا اول اینکه آدرس این کلاسها را بدهید و دوم اینکه در محدوده رشته تخصصی خود پیگیری بفرمایید که دستیاران داخلی اجازه آموزش لازم جهت انجام آندوسکوپی و کولونوسکوپی را پیدا کنند که در مواقع اورژانس قادر به انجام آن باشند، چنانچه متخصصین داخلی قدیمی و فلوهای محترم گوارش اجازه این کار را نمیدهند، پزشکان عمومی را جهت انجام این کارهای اورژانس توانمند کنید، البته اطمینان دارم که شما در این امر دغدغه مالی نخواهید داشت. با تشکر فراوان
ماده 3 شماره 87597 مورخ 84/10/5 فعالیت پزشکان عمومی با دستگاههای الکترولیز الکتروکوتر و لیزر مجاز نمیباشد.
انشالله که شما دریک فضای صمیمی دنبال جمع کردن رای پزشکان عمومی درانتخابات آتی نظام پزشکی نیستید.
مشکل اصلی ما این است که برخی همکاران به صورت غیر قانونی اقدام به انجام پروسیجر هایی میکنن که هیچ آموزش آکادمیکی در این زمینه ندارند
و يكي از اين افراد از مسوولين.... وزارتخانه است كه علاوه برعدم انتشار اخبار كامل وزير و معاونين كه بارها اعلام كرده اند در طرح كنوني سلامت نيازي به استفاده از پزشكان عمومي در بحث زيبايي و پوست و ترك اعتياد نمي باشد مانع از اطلاع رساني دقيق شده اند و از طرفي مانع از انتشار اخبار قانوني و موثق پوست در رسانه ها نيز شده اند
اظهار نظرهاى غير كارشناسى و جايگزين كردن مسايل اخلاقى بجاى قانون، بحث تازه اى نيست. گوش ما با اين نوع ادله ى نامدلل آشنايى كامل دارد.
نگران اين هستيم كه اين شيوه مديريتِ وايسته به پند و اندرز، سبب تداوم و بدتر شدن مشكلات و منزوى شدن بيشتر قانون شود.
چندسال قبل يكى از ناظرين معاونت درمان مشهد به مطب اينجانب مراجعه كرد و پيشنهاد كار در كلينيك پوستى داد كه با پزشكان عمومى افتتاح شده بود. مسوول رسيدگى به پرونده اين كلينيك هم خود ايشان بود!! الان اين كلينيك در حال فعاليت است و پروسجرهاى آن توسط پزشكان عمومى انجام مى شود و فقط تابلوى "كلينيك تخصصى" دارد.
وقتى كارمند مسوول نظارت، سهامدار كلينيك غيرقانونى باشد، چه توقع عبثى است كه قانون اجرا شود.
آقاي دكتر اگر شما يا همسرو فرزندانتان مشكل پوستي داشته باشيد يابخواهيد يك كار زيبايي داشته باشيد آيا به يك پزشك متخصص پوست مراجعه ميكند يا يك پزشك دوره ديده در زمينه پوست؟
سو برداشت شما از اعتراضات رزیدنتها و متخصصین پوست کشور به شکل "جدال بر سر مسایل مالی" بسیار نا امید کننده است. امیدوارم عنایت داشته باشید که دغدغه ما حفظ سلامت جامعه در حوزه پوست و زیبایی و حفظ حرمت و شان رشته تخصصی پوست که سالها برای آن زحمت کشیده ایم، است.
فرمودید که پرشکان عمومی دوره های لیزر و جراحی خال و ... به همت وزارت بهداشت میگذرانند، در حالیکه می دانیم هیچ دوره آموزشی پروسیجرهای پوست که مدرک آن به تایید وزارت بهداشت رسیده باشد وجود ندارد و سایر دوره ها هم فاقد این اعتبار هستند و لذا طبق ماده 31 قانون حرفه ای و صنفی نظام پزشکی نمی توانند به درمان این دسته از بیماران بپردازند.
فرمودید که متخصص پوست با پزشک عمومی مشابهت کاری در امور پزشکی دارد که میدانیم طبق کوریکولوم آموزشی تخصص پوست مصوب بهمن 1390، این دوره با هیچ دوره ای تداخل حرفه ای ندارد و تنها در انجام بعضی اقدامات تشخیصی - درمانی با رشته جراحی پلاستیک هم پوشانی دارد.
در پایان امید است با بذل توجه و عنایتی که شما و مسوولین نظام پزشکی و وزارتخانه می فرمایید بیش از این شاهد عوارض ناگوار و جبران ناپذیر توسط پزشکان غیر متخصص در حوزه پوست و زیبایی جامعه نباشیم.
اجازه مبدهيد انشالاه جامعه پزشكان عمومي انقدر با بقيه گروه ها صميمي شوند كه اندوسكپي و برونكسكپي و كلونسكپي و اكوكارديگرافي و سونوگرافي و ليزيك و فيكو را در كمال صميميت و با لبخند و شادي با گذراندن دوره هاي اموزشي انجام دهند ؟؟
متاسفانه نظر اینجانب کامل نوشته نشده وبه همان مختصر نوشته شده توجه نشده است این اختلاف در تمام گروهای پزشكی وجود دارد ومتخصین داخلی بیشترین اسیب را دیده اند همه پزشكان باید در هر رده علمی که هستند بکار خود احترام بگذارند وتمام رده ها برای جامعه لازم وضروری است پزشكان عمومی بنظر بنده مهمترین گروه پزشگی هستند که با زحمات زیاد حق الزحمه کمتری دریافت میکنند واکثر انها تابع قانون ونظام پزشگی هستد و با افتخار نام بزشگی عمومی را در تابلو خود مینویسند ولی مثل سایر گروها که همگی در تابلو خود بیماریهای داخلی یا جراحی را نام میبرند از نوشتن تخصص مدرک تحصیلی خود داری میکنند که نظام پزشگی باید با انها برخورد کند اما رشته تخصصی پوست انقدر مهم است که فکر نمیکنم هیچ ادم عاقلی بتواند در ان دخالت کندو اینجانب بعنوان متخصص داخلی احترام خاصی برای انها قائل هستم امید وارم همه ما در مسیر قانون حرکت کرده و به همین دشمنان جامعه پزشگی قانع باشیم و انرا افزیش ندهیم
اگه قانون وجود دارد و طبق قانون كسي حق ندارد عنوان پزشك عمومي را ننويسد
پس چرا اجرايي اش نميكنيد
همانطور كه دكتر خسرونيا ذكر كردند رشته تخصصي پوست رشته اي عالي و غير قابل نفوذ است
و پزشكان عمومي نبايد در آن دخالت كنند
چرا به شکایات مردم از متخصصین پوستی نظیر دکتر .... رسیدگی نمی شود؟!!!!!!
متخصصین پوست با پول بیت المال درس خوانده اند که بیماری های پوستی را درمان کنند یا مردم را ......؟!!!!!!!!!!!
10 ساله پیش این پوستی ها کجا بودند
اگر کار کردن با دستگاه ها و فشار دادن پدال رو بشون یاد ندن که باید بیکاری طی کنن
بحث اینه که میخوان فقط خودشون کار کنن تا از مردم بدبخت هرچی میخوان بگیرن که الهی الهی ......
هرکی بهتر بلده باید کار کنه نه هرکی ادعا داره
همانطور كه اشاره كرديد در هيچكدام از دوره هاي آموزش پزشكي ( عمومي و يا تخصصي ) آموزش ليزر وجود ندارد .بنابراين ، در اين زمينه چه تفاوتي است بين پزشكان عمومي و متخصصين ؟ برخي از كاربردهاي ليزر در پوست و مو به اندازه اي عمومي است كه آموزش كار با ليزر و آگاهي از ايمني و يا آسيبهاي ناشي از آن اولويت اصلي است و اين موضوع هيچ ارتباطي با تخصص پوست و مو ندارد.
دوستان متخصص پوست همه می دونیم که شما هیچپگونه دوره لیزر نداشتین و با بقیه یکسان هستین. انصافا کارهای لیزر متخصصین پوست توسط اپراتور هایی در حد دیپلم انجام می شود من پند مورد را می شناسم که حتی درصدی با صاحبان دستگاه توافق کرده اند!!!بنابراین استفاده از تنکنولوژی لیزر به شما ربطی ندارد اما شما هم می توانید استفاده بکنید.
رفرنس اصلی و جهانی رشته پوست ( بولونیا) شامل تمام کارهای زیبایی و پروسیجرهای زیبایی است( حداقل مداخله در درمان میکنید یکبار رفرنس های رشته تخصصی پوست را که غیرقانونی در آن مداخله می کنید ورق بزنید! ) همچنین در چندین فصل مفصل لیزر آموزش داده می شود و متخصصین پوست ملزم هستند این رفرنس ها را خوانده، تمرین و در طی چهار سال بارها امتحان بدهند.
وقتی از چیزی اطلاع نداری و فقط دنبال سودجویی هستید در خصوص یک رشته تاپ تخصصی که در کوریکواوم به صراحت نوشته با رشته فوق تخصص جراحی پلاستیک همپوشانی دارد و با هیچ رشته ای تداخل ندارد، نظر ندهید.