کد خبر: ۲۶۲۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020July 25
اگر مردم برای پایبندی به پروتکل‌های بهداشتی در ایام تعطیلات عید الاضحی و محرم جدی نباشند احتمال قوی تشدید شیوع کرونا در پاکستان وجود دارد
شفاآنلاین>سلامت>اگرچه مقام های پاکستانی از کاهش نرخ ابتلا به ویروس کووید-۱۹ و همچنین پایین آمدن تعداد مرگ و میر ناشی از آن طی هفته‌های اخیر در مقایسه با ماه‌های گذشته خبر می‌دهند، اما بیم دولت از موج جدید احتمالی کرونا در پاکستان باعث شده تا ۱۰ روزه آتی به ویژه در آستانه ایام تعطیلات عید قربان، برای مردم این کشور سرنوشت ساز تلقی شود.

به گزارش شفاآنلاین، دولت پاکستان بر خلاف سال‌های گذشته به جای اعلام تعطیلات طولانی به مناسبت عید سعید قربان که معروف به عید بزرگ در این کشور است، تنها به ۳ روز تعطیلی اکتفا نمود و اعلام کرد: جلوگیری از هرگونه شروع موج جدید شیوع کرونا هدف اصلی دولت در روزهای تعطیلی عید است.

مقام های پاکستانی بیم آن دارند که عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و نقض فاصله گذاری اجتماعی در ایام تعطیلات عید قربان، این کشور را به سمت موج جدید شیوع کرونا سوق می‌دهد.

به همین دلیل دولت پاکستان ضمن اعلام تعطیلات کوتاه مدت، نسبت به هرگونه نقض تمهیدات کرونایی و عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی به مردم این کشور هشدار داده است. تعطیلات عید قربان در پاکستان از روز جمعه ۱۰ لغایت ۱۲ مرداد به مدت سه روز اعلام شد. 


وزیر برنامه ریزی پاکستان و رییس ستاد ملی عملیات و مدیریت مبارزه کرونا اعلام کرد: اگر مردم برای پایبندی به پروتکل‌های بهداشتی در ایام تعطیلات عید الاضحی و محرم جدی نباشند احتمال قوی تشدید شیوع کرونا در پاکستان وجود دارد.

«اسد عمر» هشدار داد که ۱۰ روز آینده برای پاکستانی‌ها سرنوشت ساز است بنابراین وحدت ملی و هماهنگی مذهبی در کشور برای پاسخگویی به چالش‌های ناشی از شیوع کرونا اجتناب ناپذیر می‌باشد.

وزیر بهداشت پاکستان نیز با تایید کاهش میزان ابتلا به کرونا در برخی از ایالات این کشور از جمله کاهش ۹۰ درصدی شیوع ویروس کووید-۱۹ در شهر اسلام‌آباد، گفت: روزهای آینده برای پاکستان سرنوشت ساز است و مردم باید درک کنند که پایبندی بیشتر به پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به کاهش انتشار ویروس کرونا کمک می‌کند.

روایت کالج سلطنتی لندن از کاهش نرخ ابتلا به کرونا در پاکستان

محققان انگلیسی کالج سلطنتی لندن اواسط تیرماه امسال مدعی شدند که مدیریت موثر دولت پاکستان برای مقابله با ویروس همه گیر کووید-۱۹ باعث شد تا نرخ انتقال کرونا در این کشور در حال حاضر کمترین میزان در منطقه و جهان برسد.

کارشناسان تخمین زدند که همه گیری کووید-۱۹ در پاکستان در حال محو شدن است اما این پایان کار نیست و پاکستانی‌ها باید به پایبندی به تمهیدات بهداشتی و رعایت احتیاط به ویژه استفاده از ماسک ادامه دهند.

کالج سلطنتی لندن، اقدامات دولت «عمران خان» نخست وزیر پاکستان برای مدیریت مبارزه کرونا را موثر دانست و افزود: میزان انتقال ویروس کرونا در پاکستان با نرخ ۰. ۷۴ به پایین‌ترین سطح در جهان رسیده است و پیش از آن ایتالیا، هلند، کانادا و اسپانیا نسبت به سایر کشورها از جمله پاکستان نرخ کمتری در ابتلا به ویروس کرونا را ثبت کرده‌اند.

این درحالی است که شمار بیماران کرونایی در پاکستان از ۲۷۱ هزار نفر عبور کرده و تاکنون بیش از ۵۷۸۷ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند. مرکز مدیریت کرونا در پاکستان گفت که بیش از ۲۳۶ هزار بیمار کرونایی نیز بهبود پیدا کردند. ایرنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: