یکی از استارتاپها که در زمینه زخم پوش برای بخشهای درمانی، نانو هیدرو پلیمری، زخم بستر، دیابت و سوختگی فعالیت دارد، یکی از دستاوردهای آن پیشگیری از قطع عضو بیماران متعدد در طول مطالعات کلینیکی است
شفاآنلاین>سلامت>در رویداد جذب سرمایه حوزه سلامت صندوق نوآوری و شکوفایی ۶ استارتاپ این حوزه طرحهای نوآورانه خود را برای سرمایهگذاران معرفی کردند.
به گزارش شفاآنلاین، رویداد جذب سرمایه در حوزه سلامت(Demo Day) امروز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی به صورت مجازی برگزار شد و در آن ۲۰۰ نفر و حدود ۵۰ سرمایه گذار به صورت مجازی و حضوری از صندوقهای پژوهش و فناوری و سرمایهگذارانی از بخش خصوصی حضور داشتند. در این رویداد ۶ استارتآپ حوزه سلامت در مجموع تقاضای حدود ۱۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری داشتند.
۶ استارتآپ حوزه سلامت ویژگیهای محصول و مدل کسب و کار و نیازهای سرمایهگذاری خود را به سرمایهگذاران رویداد ارائه کردند.
یکی از استارتاپها که در زمینه زخم پوش برای بخشهای درمانی، نانو هیدرو پلیمری، زخم بستر، دیابت و سوختگی فعالیت دارد، یکی از دستاوردهای آن پیشگیری از قطع عضو بیماران متعدد در طول مطالعات کلینیکی است. سرمایه مورد نیاز این اپلیکیشن یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان عنوان شده و تاکنون یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان نیز در آن سرمایهگذاری صورت گرفته است.
یکی دیگر از استارتاپها اپلیکیشنی در حوزه طب سنتی عرضه کرده بود. این اپلیکیشن بعد از تست مزاج و دریافت اطلاعات متقاضی، افراد را به نزدیکترین پزشک طب سنتی راهنمایی میکند. تمام امور از ویزیت و نوبت دهی تا دریافت دارو در این اپلیکیشن به صورت آنلاین انجام میشود. این اپلیکیشن در حال حاضر ۴۱ هزار بار نصب شده و در ۱۰ کلینیک نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
سرمایه مورد نیاز این اپلیکیشن یک میلیارد تومان برای توسعه بخش فروشگاهی و ۸۰۰ میلیون تومان برای بخش تبلیغات است.
تیم استارتاپی دیگر این رویداد تولید کننده صنعتی پروبیوتیکهای تجاری مبتنی بر انواع سوشنهای باکتریایی بومی(ویژه فرآوردههای لبنی) است که نیاز سرمایه گذاری خود را در زمینه تولید ۲۰ هزار یونیت باکتری پروبیوتیک بومی اعلام کرد. این طرح نیاز به سرمایهگذاری ۴ میلیارد تومانی داشته و بازگشت سرمایه آن نیز به میزان ۱۳ میلیارد تومان تخمین زده شده است.
گروه استارتاپی دیگر اپلیکیشن خدمات پزشکی و پرستاری در منزل خود را ارائه کرد که در آن خدمات پزشکی از طریق واسطه این پلتفرم انجام میشود. فاز اول فعالیت این اپلیکیشن، درخواست خدمات در منزل و اعزام افراد متخصص به منزل است و در فاز دوم تجهیزات مانیتورینگ در منزل بیماران ارائه میشود. تاکنون هزار نفر این اپلیکیشن را نصب و بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان برای آن هزینه شده است. این اپلیکیشن برای تبلیغات و مانیتورینگ در منزل نیازمند سرمایه گذاری یک میلیارد تومانی است.
یکی دیگر از استارتاپهای شرکت کننده، طرح خود را در زمینه تولید صنعتی کانالهای بیوپلیمری زیست تخریب پذیر نارسایی اعصاب محیطی دانست و تا کنون یک میلیارد و ۷۰۰ تومان در آن سرمایهگذاری شده است. این طرح نیازمند یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان سرمایه گذاری برای راهاندازی مجموعهای با ظرفیت ۲۴ هزار کانال است. درآمد ناخالص این طرح در حدود ۱۲ میلیارد تومان پیشبینی شده است. ظرفیت بازار آن در ایران در حدود ۲۰ هزار کانال است و قرار است با ظرفیت تولید صنعتی ۶ هزار کانال در سال اول آغاز شود.
استارتاپ دیگر اپلیکیشنی با هدف اصلاح سبک زندگی افراد و ارائه راهکار تغذیه و ورزشی برای تامین سلامت افراد عرضه کرد. این نرم افزار تا کنون ۱۳ هزار نصب طی یکسال داشته و ماهانه ۲ هزار کاربر فعال دارد. سرمایه گذاری مورد نیاز این استارتاپ، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که ۸۰ درصد آن صرف تبلیغات و مارکتینگ و ۲۰ درصد باقی برای نگهداری و توسعه محصول صرف خواهد شد. این استارت آپ در فاز اول فعالیت خود علاقمندان به رژیم ورزش، بیماران دیابتی و کبد چرب و شرکتها و ارگانها را هدف قرار داده است.
در این رویداد دکتر علی ناظمی ، معاون سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی با تشریح خدمات سرمایهگذاری این صندوق گفت: این رویداد، اولین رویداد سال جاری صندوق در عرصه سرمایهگذاری است و در نظر داریم ماهیانه دو رویداد در حوزههای تخصصی برگزار کنیم.
وی در مورد میزان سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در طرحهای شرکتهای دانش بنیان خاطرنشان کرد: در نیمه دوم سال ۹۸ بسته ابزارهای سرمایهگذاری صندوق نوآوری طراحی آماده شد و از آن زمان تا پایان سال، ۱۶۲ میلیارد تومان سرمایهگذاری در طرحهای دانش بنیان صورت گرفت. صندوق نوآوری در نظر دارد که در سال جاری ۴۰۰ میلیارد تومان در طرحهای مختلف از طریق مدل همسرمایهگذاری با عاملان بخش خصوصی به حوزه سرمایهگذاری تخصیص دهد.
وی ادامه داد: در این طرح چنانچه عاملان صندوق نوآوری و شتاب دهندهها ۲۰ درصد از هزینه مورد نیاز طرحهای فناورانه را تامین کنند صندوق نوآوری ۸۰ درصد باقیمانده را تامین خواهد کرد. اگر سرمایهگذاران درخواست همراهی صندوق نوآوری و شکوفایی را داشته باشند ظرف کمتر از دو ماه طرح مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت تایید، قرارداد سرمایهگذاری منعقد خواهد شد. ایسنا