با فراخوانهای فزاینده برای کاهش محدودیتها، کارشناسان برجسته امور اقتصادی در استرالیا طی نامهای سرگشاده از دولت خواستند تا مهار و کنترل شیوع کروناویروس را در اولویت خود قرار دهند
شفاآنلاین>سلامت>بیش از ۱۵۰ کارشناس استرالیایی به دولت این کشور نسبت به کاهش قوانین فاصلهگذاری اجتماعی و محدودیتهای کرونایی که همزمان با کاهش سرعت شیوع این بیماری طی چند هفته اخیر صورت گرفته، هشدار دادند.
به گزارش شفاآنلاین، استرالیا تاکنون با بستن مرزهای خود و اعمال محدودیت در تردد عمومی از شمار بالای قربانیان کروناویروس نسبت به آمارهای جهانی جلوگیری کرده است.
در حالی که این اقدامات رشد موارد ابتلای بیماری کووید-۱۹ را به کمتر از ۴۰ مورد جدید در روز کاهش داده است، انتظار میرود این محدودیتها میزان بیکاری را به حدود ۱۰ درصد برساند که بالاترین میزان در ۱۶ سال اخیر است.
استرالیا از زمان اعلام اولین مورد ابتلا در کشور خود در اواخر ژانویه، اکنون ۶۶۱۰ مورد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و ۷۱ مرگ ناشی از آن را ثبت کرده است.
با فراخوانهای فزاینده برای کاهش محدودیتها، کارشناسان برجسته امور اقتصادی در استرالیا طی نامهای سرگشاده از دولت خواستند تا مهار و کنترل شیوع کروناویروس را در اولویت خود قرار دهند.
این گروه متشکل از ۱۵۷ اقتصاددان از دانشگاههای سراسر استرالیا در نامه خود نوشتهاند که نمیتوان اقتصاد کارآمد داشت، مگر اینکه ابتدا به طور جامع به بحران بهداشت عمومی پرداخته شود.
هفته گذشته اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا گفت که محدودیتهای استرالیا دستکم تا چهار هفته کاهش نمییابد و چندین مقام ایالتی نیز امروز (دوشنبه) از مردم خواستند که به رعایت قوانین فاصلهگذاری اجتماعی ادامه دهند.
هرگونه رفع قابل توجه محدودیتهای فعلی تا زمانی که استرالیا ظرفیت تستهای کرونای خود را افزایش نداده، ردیابی مبتلایان را تقویت نکرده و پاسخهای محلی را در برابر شیوع بیشتر آماده نکند، رخ نخواهد داد.
استراتژی اصلی دولت استرالیا یک اپلیکیشن جدید بحثبرانگیز تلفن همراه است که حرکات کاربران را ردیابی میکند تا در زمان شیوع کروناویروس، امکان ردیابی مبتلایان فراهم شود. دولت گفته که برای تأثیرگذاری آن باید دستکم ۴۰ درصد از جمعیت کشور در آن ثبتنام کنند.
سه ایالت پرجمعیت استرالیا امروز (دوشنبه) فقط هفت مورد ابتلای جدید به بیماری کووید-۱۹ را در ۲۴ ساعت گذشته ثبت کردند و این امیدواری را به وجود آوردند که ایالت "کانبرا" حتی بتواند ویروس را ریشهکن کند. کارشناسان اما میگویند که ضمن قدردانی از تلاشهای استرالیا، ریشهکن کردن کروناویروس بعید است.
ممکن است دولت این کشور ضمن جلسه کابینه ملی در روز سهشنبه (فردا) برخی محدودیتهای جزئی مقابلهای با کروناویروس را کاهش دهد.ایسنا