کد خبر: ۲۵۴۲۵۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020March 30
زوج پرستاری که با وجود داشتن فرزند ۵ ساله حتی یک لحظه از سنگر سلامت غافل نشدند و همچنان در کنار هم و همکارانشان برای دفاع از سلامت مردم و نابودی ویروس کرونا تلاش می‌کنند
شفاآنلاین>سلامت>این روزها سخت درگیر روزمرگی‌های تکراری هستیم، همان‌هایی که هر روز در ذهن یادش می‌کردیم تا شاید اتفاق بیافتد اما غافل از اینکه شیوع ویروسی که برای قطع زنجیره‌اش باید در خانه بمانیم، رقم خورده است.

به گزارش شفاآنلاین،در این بین هستند انسان‌هایی که شب و روزشان یکی شده برای سلامتی من و شماهایی که گاها هنوز رعایت نمی‌کنیم و از منزل برای موارد غیر ضرور هم خارج می‌شویم.

او حال و هوای محل کارش را به مثال جنگ و جبهه می‌داند اما با این تفاوت که اینبار در حال دفاع از سلامت همشهریانش است.

زوج پرستاری که با وجود داشتن فرزند ۵ ساله حتی یک لحظه از سنگر سلامت غافل نشدند و همچنان در کنار هم و همکارانشان برای دفاع از سلامت مردم و نابودی ویروس کرونا تلاش می‌کنند.

بیماری کرونا نیاز به اقدامات پیشگیرانه دارد

یک پرستار مازندرانی می‌گوید: با توجه به اینکه بیماری کرونا یک بیماری ناشناخته است اما نیاز به اقدامات پیشگیرانه دارد.

مصطفی مهدی‌زاده با بیان اینکه من و همسرم در بیمارستان روحانی بابل برای مقابله با بیماری کرونا در حال خدمت‌رسانی به مردم هستیم، اظهار کرد: من در بخش عفونی بیمارستان و همسرم در بخش مراقبت‌های نوزادان متولد شده از مادران کرونایی مشغول فعالیت است.

وی تصریح کرد: از زمانی که این بیماری به طور رسمی در بابل اعلام  شد، فعالیت ما هم برای خدمت‌رسانی بهتر به بیماران سرعت گرفت.

این پرستار بیمارستان روحانی بابل خاطرنشان کرد: در اوایل شروع این بیماری که در اسفند ماه بود، پوشیدن روپوش‌های سفید محافظ یا همان لباس فضایی برایمان خیلی سخت بوده است.

مهدی‌زاده گفت: وقتی اینگونه لباس‌ها را بر تن می‌کنیم سر تا پای بدن ما خیس عرق می‌شود و با آن نه می‌توان غذا و آب خورد، نه می‌توان ماسک و عینک را درآورد و نه می‌توان به سرویس بهداشتی رفت.

وی با اشاره به اینکه برای ما  این بیماری قطعا اولین بیماری و آخرین بیماری نیست، افزود: قبل از شیوع این بیماری آنفلوآنزا هم وجود داشته که با تزریق واکسنی بیمار درمان می‌شد اما کرونا اینگونه نیست.

 پرستار بیمارستان روحانی ادامه داد: وقتی اتفاقی برای یک بیمار رخ می‌دهد یا از دنیا برود نگرانی ما بیشتر شده و دغدغه‌های دیگران نسبت به ما هم بیشتر می‌شود.

مهدی‌زاده یادآور شد: با این حال با وجود اینکه تقریبا ۴۵ روز از شیوع این بیماری می‌گذرد، سعی کردیم تا عید امسال با دوستان و آشنایان خود فقط با تماس تلفنی و تصویری احوال همدیگر را بپرسیم چراکه با دیدار حضوری ممکن است ناقل این ویروس باشیم و به عزیزانمان سرایت کند.

وی بیان کرد: برای همین وقتی از سرکار به منزل می‌رویم، قبل از ورود با توجه به توصیه‌های بهداشتی تمام لباس‌های بیرون‌مان را در حیاط در می‌آوریم و شستشوی دست و صورت را انجام داده تا این بیماری به خانواده ما هم سرایت نکند.

 حال و هوای بیمارستان ها حال و هوای جبهه و جنگ است

این پرستار مازندرانی با بیان اینکه طبق تعریف بزرگترهای ما بیمارستان‌ها در شرایط بحرانی بیماری کرونا حال و هوای جبهه و جنگ دارد، گفت: یک سری افراد خیری هستند که از مال خود می‌گذرند تا دیگران رنگ آسایش را ببینند.

 مهدی‌زاده با اشاره به اینکه ازهمان ابتدای شیوع بیماری کرونا مردم شهر بابل خوشبختانه نسبت به سایر شهرها رعایت بیشتری کرده بودند، افزود: طبق گفته دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیشتر بیماران بستری ما بیماران غیربومی بودند که آمار فوتی‌های این شهر را بالا برده است.

وی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال ۱۱ بیمار مبتلا به کرونا  که در این بیمارستان فوت کردند، مسافران تهرانی بودند.

این پرستار بیمارستان روحانی بابل تصریح کرد: ضمن گرامیداشت یاد شهید سلامت دکتر سید مظفر ربیعی رییس پیشین دانشگاه علوم پزشکی بابل از خیرین و مردم این شهر که برای روحیه دادن ما به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کردند، تشکر می‌کنم و نکته قابل ذکر این است که سلامت آن‌ها باید در ارجحیت باشد.

مهدی‌زاده در خصوص تلاش مردم شهر و استانش که برای شادی آن‌ها اقدام به پخش موزیک و اهدای گل می‌کنند، یادآور شد: با وجود شما عزیزان پر از آرامش و انرژی می‌شویم اما ترس از تجمع‌های شما در نزدیکی بیمارستان به شدت کادر درمانی را نگران می‌کند، سلامتی مردمم بزرگترین هدیه و شادی این روزهای ماست.

 زهره روح‌الله‌زاده همسر آقای مهدی‌زاده پرستار بخش نوزادان و مادران باردار کرونایی بیمارستان روحانی بابل است که با وجود داشتن فرزند ۵ ساله به فعالیت خود در بیمارستان ادامه می‌دهد.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: