کد خبر: ۲۵۱۹۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020February 23
توصيه مي‌کنيم مردم سبزيجات نارنجي رنگ مانند هويج و به‌ويژه کدوي حلوايي را مصرف کنند؛ ضمن اينکه بايد روزانه يک عدد تخم‌مرغ کامل يا دو سفيده تخم‌مرغ را مصرف شود. البته کساني که دچار کلسترول بالا هستند بايد زرده تخم‌مرغ را مصرف نکنند
شفاآنلاین>سلامت>مردم براي پيشگيري از ابتلا به کرونا ضمن استفاده از مرکبات، روزانه يک پيازقرمزرنگ همراه با غذا مصرف کنند. ابتدا بايد سيستم ايمني بدن را تقويت کرد تا بتوانيم در مقابل اين ويروس مقاومت کنيم.

 آنتي‌اکسيدان‌ها مانند ويتامين C بسيار مفيد هستند؛ اين مواد در مرکبات مانند پرتقال، ليموترش، ليموشيرين، نارنگي و گريپ‌فروت وجود دارد؛ ضمن اينکه مردم مي‌توانند ليموي ترش را هنگام صرف صبحانه بر روي لقمه غذايي خود بريزند و آن را مصرف کنند.

 توصيه مي‌کنيم مردم سبزيجات نارنجي رنگ مانند هويج و به‌ويژه کدوي حلوايي را مصرف کنند؛ ضمن اينکه بايد روزانه يک عدد تخم‌مرغ کامل يا دو سفيده تخم‌مرغ را مصرف شود. البته کساني که دچار کلسترول بالا هستند بايد زرده تخم‌مرغ را مصرف نکنند. 

جوانه‌هايي مانند شبدر، ماش بايد مصرف شود؛ ضمن اينکه مردم مي‌توانند در طول روز از گردو به‌عنوان يک ماده موثر استفاده کنند. روزانه بايد يک پيازخام داراي رنگ بنفش (پيازقرمز) همراه با ناهار و شام مصرف شود؛ ضمن اينکه استفاده از خانواده کلم‌ها نيز بسيار مفيد است. از غذاهاي کنسروي به‌دليل داشتن افزودني‌ها و پرنمک بودن پرهيز کنيد.

 مردم بايد سوسيس و کالباس مصرف نکنند؛ البته خوردن عدسي و خوراک لوبيا نيز مفيد است. روغن زيتون، کنجد، ارده، شکلات تلخ، از جمله مواد غذايي موثر در پيشگيري از ابتلا به ويروس‌ها از جمله ويروس کرونا است.

 مردم بايد شيريني‌هاي مختلف مانند آب‌نبات، نقل و... کمتر مصرف کنند؛ ضمن اينکه ميوه «به» نيز به‌عنوان يک ميوه بسيار مفيد بايد مورد استفاده قرار گيرد. در مجموع سالمندان، خانم‌هاي باردار، نوزادان و کودکان بايد در خصوص مصرف مواد غذايي توجه بيشتري کنند.آرمان ملی 



سید مرتضی صفوی 

متخصص تغذیه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: