وی ادامه داد: دانشجویان ایرانی کاملا انگیزه دارند و علاقهمند هستند که از مدلهای بیزنسی و روشهای ما بیاموزند. به طور کل از نظر من دانشجویان ایرانی علاقهمند به یادگیری هستند. ما در ترم تحصیلی گذشته یک امتحان و یک پروژه داشتیم که در آن ۲۰ نفر از دانشجویان دانشگاه درسدن و ۱۵ نفر دانشجو نیز از شیراز در یک کلاس درس سه واحدی در طول ترم شرکت و در کنار هم کار کردند. نتیجه آن کلاسها به مان نشان داد که سطوح دانشجویان ایرانی و آلمانی در این زمینه معادل هم دیگر است، از طرفی ما همین نتیجه را در ترم قبل هم بدست آوردیم.
صاحب کرسی در دانشگاه درسدن آلمان درباره اعمال تحریمهای علمی آمریکا علیه ایران از جمله لغو ویزای ۱۲ نفر از دانشجویان ایرانی که در کالیفرنیا تحصیل میکردند، گفت: در جریان موضوع مورد خاص لغو ویزا نیستم، اما میدانم هماکنون نیز یک تعدادی زیادی از ایرانیان به دانشگاههای آمریکا میروند و حتی پذیرش هم میگیرند و هیچ مشکلی نداشتند، اما شاید موارد خاصی هم وجود داشته باشد.
پروفسور شوپ در خصوص جذب دانشجویان ایرانی و تعامل دانشگاههای آلمانی با ایران توضیح داد: در خصوص کشور آلمان نیز باید بگویم که ما به هیچ وجه به این جنبهها توجه نمیکنیم، زیرا درب نظام دانشگاهی ما روی تعاملات گشوده است و علاقهمند به تعامل هستیم. در واقع تصمیمات آمریکا روی رفتار و برنامههای ما هیچ تاثیری نمیگذارد، کما اینکه همکاریهای ما توسعه یافته و نسبت به گذشته بیشتر هم شده است.
استاد بیزنس انفورماتیک دانشگاه درسدن آلمان در پاسخ به این سوال که برخی از روسای دانشگاههای ایران بر این باورند که دانشگاههای ایران در حال گذر از دانشگاههای نسل سوم هستند. از نظر شما دانشگاههای ایران تا چه مدت دیگر به دانشگاههای نسل چهارم خواهند رسید؟ گفت: من خیلی با این اصطلاحات آشنا نیستم. این موارد در کشورهای شما خیلی داغ است و ما در کشورمان کار خودمان را انجام میدهیم. ما در کشورمان خیلی دنبال اسم و عنوان نیستیم و تلاش میکنیم تحولاتمان را ذره ذره پیش ببریم.
صاحب کرسی در دانشگاه درسدن آلمان اظهار داشت: ما یک دانشگاه سنتی (Traditional) هستیم. آنچه که برای ما اهمیت دارد، این است که برنامههای داخل دانشگاه را به سرانجام برسانیم. همچنین برایمان مهم است که بدانیم این برنامهها چقدر با نیازهای جامعه ارتباط دارند و همچنین چقدر میتوانند برای دانشجویان ابعاد آموزشی داشته باشند.ایلنا