کد خبر: ۲۳۷۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۲۶ تير ۱۳۹۸ - 2019July 17
از تشخیص تا درمان" توضیحاتی درباره دست ورزی ژنی ارائه داد و بیان کرد: شاید در دهه های گذشته تحقیقات درباره خود سلول ها انجام می شد اما آینده این دانش به دستکاری های داخل سلول وابسته است که با توسعه و گسترش تحقیقات و عملی شدن آن در نهایت بیماران نفع می برند
شفا آنلاین>سلامت> دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: کشور پيشرفت‌هاي زيادي در حيطه سلول هاي بنيادي و پزشكي <Stem cells and medicine>بازساختي كسب كرده است و آینده ای روشن پیش روی بازار محصولات و فناوری‌های مرتبط با این حوزه قرار دارد.

به گزارش شفا آنلاین: امیر علی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دهمین مدرسه تابستانی پژوهشگاه رویان با موضوع "زیست پزشکی مولکولی: از تشخیص تا درمان" توضیحاتی درباره دست ورزی ژنی ارائه داد و بیان کرد: شاید در دهه های گذشته تحقیقات درباره خود سلول ها انجام می شد اما آینده این دانش به دستکاری های داخل سلول وابسته است که با توسعه و گسترش تحقیقات و عملی شدن آن در نهایت بیماران نفع می برند.

حمیدیه ادامه داد: دست ورزی ژن در سال 1960 ظهور کرد تا راهی برای درمان و علاج بیماری ها باشد اما در مقطعی از زمان فعالیت ها در این حوزه متوقف شد.

به گونه ای که کمتر نامی از آن شنیده شد. اما دوباره فعالیت ها با بازگشتی قدرتمند از سر گرفته شد و 10 سال گذشته شاهد اتفاقات مناسبی برای توسعه و گسترش آن هستیم. قطعا این حوزه آینده روشنی پیش رو دارد و اشتغالزایی بسیاری را ایجاد می کند.

وی همچنین بیان کرد: شاهد این ادعا، بازار بیلیون دلاری است که این حوزه وجود دارد و به سرعت نیز در حال رشد است. کمتر فناوری در دنیا این سرعت رشد برخوردار دارد. پس در کشور باید تحقیقات این حوزه با سرعت پیش رود تا از این حرکت علمی عقب نمانیم.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه شرکت های دارویی نیز سرمایه گذاری های بزرگی در این حوزه انجام داده اند گفت: در حال حاضر این بازار شکل گرفته است و ظرف 7 سال آینده رشد آن به سرعت پیش خواهد رفت. اگر در کشور ما نیز این بازار شکل گیرد و محصولات مرتبط تولید شود، امکان درمان بیماران در کشور نیز وجود دارد.

البته زیر ساخت های مرتبط با این رشته در کشور ایجاد شده است و باید تغییر مسیر به سمت تولید محصولات ژن درمانی انجام شود. با اتکا به جوانان و نیروی خلاق و نوآور می توان محصولات این حوزه را در کشور تولید کرد.

وی همچنین به پيشرفت هاي کشور در حيطه سلول هاي بنيادي و پزشكي بازساختي اشاره کرد و گفت: اینده روشنی پیش روی بازار محصولات و فناوری های این حوزه پیش روی کشور قرار دارد.

بر اساس این گزارش، دهمین مدرسه  تابستانی پژوهشگاه رویان با موضوع "زیست پزشکی مولکولی: از تشخیص تا درمان" با هدف آموزش مطالعات نوین درمانی و تشخیصی با رویکرد مولکولی و توجه ویژه به بیماری های رایج در منطقه در اولویت درمان و پژوهش، در راستای آشنایی دانشجویان مقاطع مختلف و رشته های متفاوت علوم پایه و علوم پزشکی در حال برگزاری است.

در این دوره از مدرسه تابستانی بین‎المللی پژوهشگاه رویان، دانشمندانی از هلند و آمریکا و همچنین محققان سرشناس داخلی که اعضای هیات علمی دانشگاه‎ها هستند، به ایراد سخنرانی و آموزش اصول و چگونگی تشخیص و درمان مولکولی بیماری‎ها می پردازند.

یکی از اهداف مهم محققین پژوهشگاه رویان، آموزش و آشنا کردن دانشجویان با فناوری‌های نوین است. سابقه این مدرسه به سال ۱۳۸۹ برمی گردد که اولین دوره آن با هدف آموزش زیست‌شناسی تکوین و سلول‌های بنیادی برگزار شد. محور اساسی در دهمین مدرسه تابستانی رویان، انواع رویکردهای مولکولی در درمان بیماری‎های مختلف از جمله سرطان‎ها است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: