کد خبر: ۲۳۰۳۳۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019April 26
مؤثرترین راه مداخله و پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر، اصلاح سبک زندگی است و بهره‌گیری مناسب از توصیه‌های حکمای طب ایرانی و به‌کارگیری آموزه‌های آنان در زندگی روزمره تأثیر بسزایی بر اصلاح سبک زندگی و پیشگیری از بروز این بیماری‌ها دارد
شفاآنلاین>سلامت>سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با تاکید بر رویکرد سلامت‌محور طب ایرانی، این مکتب غنی طبی را در زمینه اصلاح سبک زندگی مردم به‌عنوان مهم‌ترین عامل شیوع بیماری‌های غیر واگیر از نگاه سازمان جهانی بهداشت، پیشرو دانست.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر محمود خدادوست در ششمین روز از هفته سلامت<Health> با شعار سبک زندگی سلامت‌محور با اشاره به قدمت چندهزار ساله و ریشه‌دار بودن طب ایرانی در فرهنگ و باور مردم گفت: طب ایرانی مبتنی بر دانش بومی است و با رویکرد سلامت‌محور و مبتنی بر اصلاح سبک زندگی می‌تواند کمک شایانی به حفظ تندرستی و ارتقای سلامت کشور کند.

وی افزود: از نگاه سازمان جهانی بهداشت، بهترین و مؤثرترین راه مداخله و پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر، اصلاح سبک زندگی است و بهره‌گیری مناسب از توصیه‌های حکمای طب ایرانی و به‌کارگیری آموزه‌های آنان در زندگی روزمره تأثیر بسزایی بر اصلاح سبک زندگی و پیشگیری از بروز این بیماری‌ها دارد.

سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه هفته سلامت فرصتی است برای توجه بیشتر مردم به سلامتی و سبک زندگی خود، گفت: پیام اصلی طب ایرانی، اصلاح سبک زندگی است و نباید تنها هنگام بیماری به سلامتکده‌ها مراجعه کرد بلکه به مردم توصیه می‌شود حداقل سالی یک‌بار، به این مراکز مراجعه و با متخصصان این حوزه در خصوص شیوه‌های نگاهداشت تندرستی خود مشورت کنند.

وی با اشاره به اینکه حکیم سید اسماعیل جرجانی، توجه به شش اصل شامل آب و هوا، خوردن و آشامیدن، خواب و بیداری، حرکت و سکون، دفع مواد زائد و حفظ مواد ضروری در بدن و اعراض نفسانی را در نگاهداشت تندرستی ضروری عنوان کرده است، اظهارکرد: بوعلی‌سینا نیز در کتاب قانون، «تدبیر» را که شامل دخل و تصرف در همین شش اصل است، قدم اول در معالجه بیماران دانسته است.

 مشاور وزیر بهداشت تاکید کرد: در کنار ارائه آموزه‌های ضابطه‌مند و قانونمند طب ایرانی به‌صورت فراگیر به عموم مردم، همت و تلاش دیگر سازمان‌ها و دستگاه‌های مسئول در زمینه اصلاح عوامل زمینه‌ای تأثیرگذار در خصوص هر یک از این شش اصل ضروری حیات از دیدگاه حکمای طب ایرانی، در تغییر رفتار مردم برای اصلاح سبک زندگی آنان و ارتقای سلامت جامعه تأثیر بسزایی دارد. ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: