کوکو یکی از بهترین پیش غذاها برای پذیرایی از میهمانان تان است. این بار به جای کوکوهای همیشگی و تکراری، کوکو تره فرنگی را امتحان کنید
شفا آنلاین:کوکو یکی از بهترین پیش غذاها برای پذیرایی از میهمانان تان است. این بار به جای کوکوهای همیشگی و تکراری، کوکو تره فرنگی را امتحان کنیدمواد لازم برای کوکو تره فرنگی
گشنیز خرد شده : 1/2 فنجان
شوید خرد شده : 1/2 فنجان
جعفری خرد شده : 1/2 فنجان
زردچوبه : 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ : 4 عدد
سیب زمینی رنده شده : 1 عدد بزرگ
تره فرنگی خرد شده : 1 عدد بزرگ
نمک، فلفل و ادویه : به مقدار لازم
روغن کانولا برای سرخ کردن
طرز تهیه کوکو تره فرنگی
گشنیز، شوید، جعفری و تره فرنگی خرد شده را با هم مخلوط کنید.
زدرچوبه و نمک و ادویه را اضافه کنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی درون کاسه ای شکسته و به مخلوط سبزی ها اضافه کنید.
مخلوط را با هم زن خوب هم بزنید تا کوکو شما پف کند.
تابه را به روغن آغشته و مواد را درون کف تابه تان پهن کنید.
بعد از سرخ شدن یک طرف کوکو، سمت دیگر را هم سرخ کنید.سیمرغ