کد خبر: ۲۱۱۷۱۶
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۲۶ مهر ۱۳۹۷ - 2018October 18
در حال حاضر بسیاری از باکتری ها در مقابل آنتی بیوتیک مقاوم هستند، مطالعات نشان می دهد با فرستادن پروبیوتیک ها به این باکتری های بیماری زا می توان از عفونت جلوگیری کرد؛ چرا که برخی از باکتری ها، از جمله باکتری های پروبیوتیک، با ترشح پپتیدهای ضد میکروبی، عفونت و انواع پاتوژن های بیماری زا را از بین می برند
شفاآنلاین>سلامت>محققان دانشگاه ام آی تی آمریکا موفق به توسعه روشی شده اند که با ترکیب آنتی بیوتیک و باکتری های پروبیوتیک می توان دو رشته از باکتری های مقاوم به دارو را که باعث عفونت زخم می شود، ریشه کن کرد.

به گزارش شفاآنلاین،  در این روش محققان باکتری های پروبیوتیک را با استفاده از یک لایه محافظ به نام آلژینات کپسوله می کنند. این لایه محافظ کاملا زیست سازگار است و پروبیوتیک ها را از حمله آنتی بیوتیک ها در امان نگاه می دارد.

یک خانواده خاص از باکتری ها، پروبیوتیک (Probiotics) نام دارند. این باکتری ها در حین فرآیند هضم زنده می مانند و برای سلامتی بسیار مفید هستند. از بین مواد غذایی شناخته شده، ماست حاوی بیشترین مقدار پروبیوتیک است. سیب، موز، توت، کشمش، انواع سبزی، پیاز، سیر، تره فرنگی، عدس، نخود، لوبیا، ذرت، بادام، عسل و چای سبز نیز حاوی این باکتری هستند.

در حال حاضر بسیاری از باکتری ها در مقابل آنتی بیوتیک مقاوم هستند، مطالعات نشان می دهد با فرستادن پروبیوتیک ها به این باکتری های بیماری زا می توان از عفونت جلوگیری کرد؛ چرا که برخی از باکتری ها، از جمله باکتری های پروبیوتیک، با ترشح پپتیدهای ضد میکروبی، عفونت و انواع پاتوژن های بیماری زا را از بین می برند.

ترکیب پروبیوتیک ها با آنتی بیوتیک، راهکار مناسبی برای جلوگیری از عفونت زخم های مزمن است. در مطالعات قبلی، باکتری های پروبیوتیک در درمان زخم های ناشی از سوختگی<Burn> موفقیت آمیز گزارش شده است.

استفاده از آلژینات راهکار مناسبی برای جلوگیری از کاهش اثر باکتری های پروبیوتیک است و در حال حاضر از این ماده در پانسمان زخم استفاده می شود.

محققان امیدوارند بتوان از این روش برای درمان انواع زخم و جلوگیری از عفونت زخم های باز استفاده کرد. ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: