کد خبر: ۲۲۷۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019April 01
از مصرف زیاد نوشیدنی‌های گازدار، چای و قهوه پرهیز شود. به جای مصرف نوشابه‌های گازدار و آب میوه‌های مصنوعی، از دوغ، آب، نکتار میوه‌ها و آب میوه تازه استفاده شود

شفا آنلاین>سلامت>در ایام نوروز که هموطنان به دید و بازدید و مهمانی می‌پردازند، باید نکات صحیح تغذیه‌ای را مدنظر قرار دهند و با استفاده از الگوی غذایی مناسب<Appropriate food pattern> و متعادل از تعطیلات و ایام نوروز با سلامتی و شادی لذت ببرند.


به گزارش شفا آنلاین:سئول بهبود تغذیه گروه سلامت جمعیت، خانواده و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: وعده‌های غذایی نامنظم و پرخوری منجر به اضافه وزن و چاقی می‌شود.

 در ایام نوروز که هموطنان به دید و بازدید و مهمانی می‌پردازند، باید نکات صحیح تغذیه‌ای را مدنظر قرار دهند و با استفاده از الگوی غذایی مناسب و متعادل از تعطیلات و ایام نوروز با سلامتی و شادی لذت ببرند.

وی به هموطنان توصیه کرد: در ایام نوروز از پرخوری و ریزه خواری پرهیز شود. مواد غذایی پرکالری مانند شیرینی، شکلات و نوشیدنی‌های شیرین محدود شود.

فزونی با عنوان این مطلب که مصرف غذاهای دریایی و لبنیات کم چرب در برنامه غذایی روزانه گنجانده شود، گفت: سعی کنید ساعات غذا خوردن و خوابیدن در این ایام منظم باشد. زیرا وعده‌های غذایی نامنظم و پرخوری منجر به اضافه وزن و چاقی می‌شود.

وی ادامه داد: غلات کامل مانند نان سنگک، برنج سبوس دار و…، به میزان مناسب مصرف شود.
این کارشناس تغذیه تاکید کرد: روزانه حداقل ۵ وعده میوه و سبزی تازه مصرف شود. زیرا، سبزی و میوه‌های رنگی و جوانه‌های تازه سرشار از ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند.

وی اظهارداشت: از مصرف زیاد نوشیدنی‌های گازدار، چای و قهوه پرهیز شود. به جای مصرف نوشابه‌های گازدار و آب میوه‌های مصنوعی، از دوغ، آب، نکتار میوه‌ها و آب میوه تازه استفاده شود.

فزونی گفت: روزانه بین ۸ تا ۱۰ لیوان آب بنوشید.
وی تاکید کرد: مصرف شکر، قندهای ساده، نمک، کربوهیدرات‌های تصفیه شده را محدود کنید. آجیل و مغزهای کم نمک یا بی نمک به عنوان میان وعده و در مقدار متعادل مصرف شود.

این کارشناس تغذیه، افزود: با توجه به مصرف تنقلات و آجیل در این ایام حجم مواد غذایی را در هر وعده کاهش دهید و به ویژه شام را مختصر میل کنید. ضمن اینکه، از روغن‌های مایع خوراکی به جای روغن‌های جامد و اشباع شده به میزان متعادل استفاده کنید.
وی ادامه داد: غذای خود را کم نمک و کم چرب تهیه کنید.جام جم،
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: