همه پیازها را باید جدا از سیبزمینی نگهداری کرد، چون آن ها رطوبت و گاز اتیلن راکه باعث فساد پیازها میشودبه خود جذب میکنند باقی مانده پیاز خرد شده را باید در یک کیسه پلاستیکی یا یک ظرف دردار نگهداری کنید و باید تا یکی دو روز آینده استفاده شوند، چون پیازها اکسید میشوند و مواد غذایی خود را به سرعت از دست میدهند
شفا آنلاین>سلامت>چگونگی انتخاب و تهیه پیازها به نوع پیاز و خواص آن و همچنین تفاوتهای زیادی مثل خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی آن بستگی دارد. پیازهایی را انتخاب کنید که تمیز هستند و شکل خوبی دارند و هیچگونه شیار یا شکافی روی آن ها نباشد و پوستشان ترد و خشک باشد. آن هایی را که جوانه زدهاند یا نشانههایی از کپک دارند، انتخاب نکنید.
به گزارش
شفا آنلاین:همچنین پیازهای درجه ۲ را که لکههایی صاف دارند و گردن آن ها مرطوب و دارای لکههای سیاهی است انتخاب نکنید چون نشانه فاسد شدن هستند. مدت زمان ذخیرهسازی پیازها به نوع آن ها بستگی دارد. آنهایی که خیلی بدبو هستند مثل پیاز زرد را میتوان مدت بیشتری نسبت به نوع شیرین آن مثل پیاز سفید<
White onion> نگهداری کرد.
همه پیازها را باید جدا از سیبزمینی نگهداری کرد، چون آن ها رطوبت و گاز اتیلن راکه باعث فساد پیازها میشودبه خود جذب میکنند باقی مانده پیاز خرد شده را باید در یک کیسه پلاستیکی یا یک ظرف دردار نگهداری کنید و باید تا یکی دو روز آینده استفاده شوند، چون پیازها اکسید میشوند و مواد غذایی خود را به سرعت از دست میدهند. پیاز پخته در یک ظرف کیپ، بهتر مزه خود را حفظ میکند و میتوان آن را تا چند روز نگهداری کرد. هرگز پیاز را در یک ظرف فلزی نگهداری نکنید چون این کار باعث تغییر رنگ آن میشود. میتوان پیاز پوست گرفته و خرد شده را فریز کرد ولی این کار باعث میشود بعضی از طعمهای خود را از دست بدهد. دکتر سلام