کد خبر: ۲۲۱۶۰۴
تاریخ انتشار: ۰۵:۳۰ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019January 28
ترخون می‌تواند جانشین نمک شود و افرادی که از مصرف نمک منع شده‌اند مانند بیماران قلبی، افرادی که پرفشاری خون دارند یا اشخاص چاقی که مجبور به پیروی از رژیم غذایی بی‌نمک شده‌اند، می‌توانند به جای نمک ، ترخون در غذای خود مصرف کنند
شفا انلاین>سلامت>ترخون گیاهی از خانواده کاسنی با برگ‌های سبز براق، پهنک برگ کشیده و باریک و نوک تیز است.ابن‌سینا و زکریای رازی پزشکان دانشمند ایرانی قبل از اروپاییان به خواص درمانی ترخون پی بردند و در کتاب‌های طبی خود آورده اند که ترخون <Tarragon>نفخ را برطرف و هوای آلوده از طاعون را ضدعفونی و پاک می‌کند

به گزارش شفا آنلاین:.ترخون از زمانی که در اروپا پیدا شد، در طب و درمان امراض به کار می رفت و خواص آن عبارت است از: اشتهاآور، هضم‌کننده، تسهیل عادت ماهانه زنان ، ترشح‌کننده بزاق دهان و تسکین دهنده درد دندان .در قرن نوزدهم دو پزشک معروف فرانسوی به نام شومل و کازن با مصرف دم کرده و اسانس ترخون، بیماری‌هایی چون ضعف معده و سوءهاضمه را معالجه می‌کردند و از معالجه با این گیاه معطر نتایج موثری می‌گرفتند

.در برگ ترخون اسانس روغنی وجود دارد که ترکیب عمده آن را متیل چاویکول و پی‌متوکسی سینامیک آلدئید تشکیل می‌دهد که این مواد خاصیت ضدعفونی‌کنندگی بسیار قوی دارد.

 ترخون؛ جایگزین نمک
ترخون می‌تواند جانشین نمک شود و افرادی که از مصرف نمک منع شده‌اند مانند بیماران قلبی، افرادی که پرفشاری خون دارند یا اشخاص چاقی که مجبور به پیروی از رژیم غذایی بی‌نمک شده‌اند، می‌توانند به جای نمک ، ترخون در غذای خود مصرف کنند.خراسان


نویسنده : محسن پویان پژوهشگر گیاهان دارویی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: