زنجبیل ضد تهوع، مقوی قلب، ضد باکتری، آنتی اکسیدان، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، پایین آورنده کلسترول خون، محرک گردش خون است که مانع تجمع پلاکتهای خون و باعث رقیق شدن خون میشو
شفا آنلاین>سلامت>زنجبیل گیاهی است که از قدیم الایام مورد مصرف مردم کشور ما بوده است و جزء گیاهان دارویی است که خواص متعددی درمانی دارد.
به گزارش
شفا آنلاین:زنجبیل ضد تهوع، مقوی قلب، ضد باکتری، آنتی اکسیدان، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، پایین آورنده کلسترول خون، محرک گردش خون است که مانع تجمع پلاکتهای خون و باعث رقیق شدن خون میشود.
مصرف زنجبیل <Ginger>را به دلیل ترکیبات ضد ویروسی به هنگام سرماخوردگی به کاهش درد، تب و سرفه کمک میکند و در درمان کم اشتهایی، بیاشتهایی روانی، اسپاسم روده، برونشیت، مشکلات روماتیسم نیز موثر است و به عبارتی زنجبیل با افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم های مجرای گوارشی، به هضم و جذب مواد غذایی کمک میکند.زنجبیل را میتوان رنده کرده و روی غذا ریخت چراکه میتواند درد مفاصل را تسکین میدهد. همچنین زنجبیل نیروبخش، مقوی معده، بادشکن و در درمان یرقان نیز بنابر تشخیص پزشک میتواند موثر باشد و علاوه بر آن تشنگی را برطرف میکند.
مصرف زنجبیل برای چه افرادی ممنوع است؟
زنجبیل برای کودکان زیر دو سال نباید استفاده شود و افرادی که سنگ کلیه دارند، باید قبل از مصرف زنجبیل حتما با پزشک خود مشورت کنند همچنین مصرف زیاد زنجبیل ممکن است باعث اختلالات سیستم عصبی مرکزی و سوزش سر دل شود.
مصرف زیاد زنجبیل ممکن است با داروهای قلبی و دیابت تداخل پیدا کند بنابراین این افراد پیش از مصرف باید با پزشک خود مشورت کنند و افرادی که داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین و آسپیرین مصرف میکنند باید از خوردن زنجبیل خودداری کنند و افراد در دوران بارداری و شیردهی باید در حد متعادل از زنجبیل استفاده کند.