کد خبر: ۲۱۹۴۵۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۱۷ دی ۱۳۹۷ - 2019January 07
بسته به موادی که در خوراک دام استفاده شده در تولید اسنک پف کرده وجود داشته، مصرف آن ممکن است منجر به بیماری‌هایی همچون حصبه، رشد قارچ یا باکتری و سرطان شود
شفاآنلاین>سلامت>سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه این نهاد فقط محصول نهایی را کنترل می‌کند، مسئولیت استفاده از خوراک دام در تولید "اسنک پف کرده" را متوجه وزارت جهاد کشاورزی دانست.

به گزارش شفاآنلاین، اواخر آذر ماه امسال سخنگوی سازمان غذا و دارو از  تخلف دو برند معروف تولیدکننده "اسنک پف کرده" در استفاده از ذرت دامی<Corn Livestock> در تولید محصولات‌شان خبر داد و اوایل دی ماه نیز اعلام کرد که پرونده تخلف این دو برند به دستگاه قضایی ارجاع داده شده است.

اخیرا نیز یک کارشناس صنایع غذایی با اشاره به اینکه آسیب مصرف خوراک دام برای انسان‌ها با توجه به موادی که در آن وجود دارد متفاوت است، اظهار کرد که بسته به موادی که در خوراک دام استفاده شده در تولید اسنک پف کرده وجود داشته، مصرف آن ممکن است منجر به بیماری‌هایی همچون حصبه، رشد قارچ یا باکتری و سرطان شود.

این موضوع را از سازمان ملی استاندارد ایران پیگیری شد و یک مقام مسوول در این سازمان در پاسخ اعلام کرد که سازمان استاندارد در محدوده وظایف خود در سطح بازار به مسئله‌ای در این باره برنخورده که به لحاظ مواردی که استاندارد برای تولید محصول ضروری می‌داند، لازم به پیگیری باشد.

طبق گفته این مقام مسوول در سازمان ملی استاندارد، این نهاد تنها محصول نهایی را کنترل می‌کند و ورود خوراک دام در قالب ذرت به کارخانه‌ها، در محدوده مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی است.

همچنین این مقام مسوول در سازمان ملی استاندارد ایران اظهار کرد که مسئولیت کنونی بررسی تخصصی محصولاتی که گفته شده در آن‌ها از خوراک دام استفاده شده، بر عهده سازمان غذا و دارو است.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: