کد خبر: ۲۱۷۳۳۶
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - 2018December 18
با تغییراتی در نوع مواد غذایی مصرفی می‌توان میزان دریافتی منیزیم را افزایش داد. از جمله خوراکی‌های حای سطح بالایی از منیزیم می‌توان به سبزیجاتی با برگ‌های تیره، غلات، شکلات تلخ، آووکادو و ماهی‌هایی همچون سالمون اشاره کرد
شفاآنلاین>سلامت>پزشکان در بررسی‌های اخیر خود مشاهده کردند که منیزیم به حفظ سطح مطلوب ویتامین D در بدن کمک می‌کند.

به گزارش شفاآنلاین، یافته‌های بدست آمده حاکی از آن است که منیزیم نقش مهمی در پیشگیری از امراضی دارد که با سطح این ویتامین  در بدن مرتبط هستند.

به گفته متخصصان سلامت منیزیم وضعیت این ویتامین را در بدن بهینه کرده و میزان آن را در بدن افرادی که از کمبود ویتامین D رنج می‌برند افزایش می‌دهد. همچنین منیزیم باعث می‌شود سطح بالای این ویتامین در بدن افرادی که بیش از حد طبیعی ویتامین D دارند کاهش پیدا کند.

به گفته کارشناسان با تغییراتی در نوع مواد غذایی<Foodstuffs> مصرفی می‌توان میزان دریافتی منیزیم را افزایش داد. از جمله خوراکی‌های حای سطح بالایی از منیزیم می‌توان به سبزیجاتی با برگ‌های تیره، غلات، شکلات تلخ، آووکادو و ماهی‌هایی همچون سالمون اشاره کرد.

به گزارش ان‌دی تی‌وی، متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: در برخی از افراد با وجود مصرف سطح بالایی از مکمل‌های ویتامین D، میزان آن در بدن افزایش پیدا نمی‌کند. کمبود منیزیم باعث می‌شود تولید ویتامین D و مسیر سوخت‌وساز آن متوقف شود.  ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: