ویتامینهای محلول در چربی به جز ویتامین k حاوی آنتی اکسیدان هستند. ویتامین A و بتاکاروتن و D که در خوراکیهای دریایی و شیرهای غنی شده است در زمان آلودگی هوا توصیه میشود.
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه نکات تغذیهای در زمان آلودگی هوا <
air pollution>را تشریح کرد.
به گزارش شفا آنلاین:دکتر سید مرتضی صفوی ، با بیان این مطلب افزود: کودکان، سالمندان، زنان باردار، کودکان و بیمارانی که مشکلات قلبی و عروقی و ریوی دارند بیشتر در معرض مشکلات ناشی از آلودگی هوا قرار دارند و جزو گروههای حساس محسوب میشوند بنابراین توجه به تغذیه لاین افراد به ویژه در زمان آلودگی هوا بسیار حائز اهمیت است.وی با بیان اینکه مصرف روغن زیتون نقش موثری در کاهش مشکلات ناشی از هوای آلوده دارد، افزود: روغن زیتون حاوی دو آنتیاکسیدان قوی است که که موجب رقیق کردن خون و جلوگیری از لخته و انتشار اسید اکسید نیتریک در عروق میشود.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: ویتامینهای محلول در چربی به جز ویتامین k حاوی آنتی اکسیدان هستند. ویتامین A و بتاکاروتن و D که در خوراکیهای دریایی و شیرهای غنی شده است در زمان آلودگی هوا توصیه میشود.
صفوی یادآور شد: ویتامین A که در هویج، جوانه گندم، کاهو، کلم و گلکلم و سبزیجات نشاستهای همچون ذرت و نخود فرنگی وجود دارد در زمان آلودگی هوا باید مورد استفاده قرار گیرد.
این متخصص تغذیه گفت: ماده غذایی حاوی سلنیوم همچون تخم مرغ، مرغ، غذاهای گیاهی و ماهی وجود دارد که در زمان آلودگی هوا برای مردم در پیشگیری از عوارض آلودگی موثر است.طبنا