، افرادی که به طعم تلخ حساس هستند، بیشتر به سمت خوراکیهای تلخ مانند قهوه، گرایش دارند. پاسخ این معما در ژنهای انسان نهفته است. در واقع در طول زمان یاد گرفتهایم که قهوه، احساس خوبی به ما میدهد و این حس خوب از نسلهای قبل به ما رسیده است
شفا آنلاین>سلامت>افرادی که به تلخی قهوه حساستر هستند، بیش از دیگران طعم قهوه را دوست دارند. تلخی معمولا زنگهای هشدار بدن را به صدا درمیآورد. زیرا بیشتر خوراکیهای تلخ میتوانند سمی و خطرناک باشند. اما محققان دانشگاه نورثوسترن ایالات متحده میگویند ژنهای افراد، آنها را به قهوه علاقهمند میکند.
به گزارش شفا آنلاین:از آنجا که قهوه طعم تلخی دارد، انسان نباید به نوشیدن آن علاقه داشته باشد. با این حال مردم تا حدی یاد گرفتهاند که غریزه خود مبنی بر دوری از خوراکیهای تلخ را تا حدی نادیده بگیرند و بنا به گفته محققان دانشگاه نورثوسترن، افرادی که به طعم تلخ حساس هستند، بیشتر به سمت خوراکیهای تلخ مانند قهوه، گرایش دارند. پاسخ این معما در ژنهای انسان <Human genes>نهفته است. در واقع در طول زمان یاد گرفتهایم که قهوه، احساس خوبی به ما میدهد و این حس خوب از نسلهای قبل به ما رسیده است. محققان تصور میکردند حساس بودن به طعم تلخ موجب رویگردانی فرد از خوراکیهای تلخ مانند قهوه میشود اما این موضوع کاملا برعکس بود. آنها در بررسیهای خود متوجه شدند علاقهمندان به قهوه از این نوشیدنی به دلیل نتیجه مثبت آن که حال خوش و احساس خوب است، استقبال میکنند. به عبارت دیگر، افرادی که میتوانند تلخی قهوه را بهخوبی حس کنند و نسبت به این طعم حساستر هستند، بیش از دیگران یاد گرفتهاند که موضوعات خوب و مثبت را به قهوه، نسبت بدهند.
محققان در طول دهههاست که حس چشایی را مورد بررسی قرار دادهاند. اما هنوز به درک درستی از علت واکنش ما به برخی از طعمهای خاص نرسیدهاند. اغلب این واکنشها، ناشی از اهدف تکاملی انسان در نظر گرفته شده و طعم تلخ، یکی از قدیمیترین طعمهایی است که به آن توجه شده است. بیشتر محققان، دوری از این طعم را اجتناب از مسمومیتی میدانند که بدن انسان به او هشدار میدهد.
محققان دانشگاه نورثوسترن، بیش از ۴۰۰ هزار زن و مرد را بر اساس تنوع ژنتیکی و مقدار حساسیت آنها به طعم تلخ خوراکیهایی مانند قهوه و گیاه گنه گنه بررسی کردند و متوجه شدند آن دسته از افراد که به طعم تلخ حساستر بودند، بیش از دیگران قهوه را دوست داشتند. زیرا طعم تلخ قهوه این افراد را بهتر از دیگران به یاد احساس شادی بعد از مصرف آن میانداخت. اما دیگران چای را ترجیح میدادند.
، ژنتیک تعیین میکند که افراد به سمت قهوه یا چای گرایش داشته باشند.دیلیمیل