ماهی یک غذای مغذی است که اگر آن را به وعدههای غذایی خود اضافه کنیم، در این حالت اشتغال بیشتری ایجاد میشود. بنابراین باید سرانه مصرف ماهی را افزایش دهیم
شفاآنلاین>سلامت>
جشنواره کارآفرینی مبتنی بر پژوهش در تولید و ارزیابی فرآوردههای دریایی امروز در پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افتتاح شد.به گزارش
شفاآنلاین ، بهاره شعبان پور رئیس دانشکده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و مسئول این جشنواره با اشاره به شمار فراوان فارغالتحصیلان دانشگاهی در کشور، گفت: این موضوع موجب ایجاد مشکلات اشتغال شده است. بنابراین اقدام به برگزاری جشنوارهای با این رویکرد که افراد دانشجو چگونه کارآفرین باشند و ایجاد اشتغال را در دستور کار خود قرار دهند، کردیم.
شعبانپور با بیان اینکه نرخ بیکاری زیاد موجب کاهش انگیزه<
Motivation>میشود، افزود: با توجه به توانایی دانشجویان، آنها میتوانند در این زمینه کارآفرینی کنند و از این طریق به تولید ثروت بپردازند.
وی با تأکید بر اینکه جوامع پیشرفته اهمیت زیادی به پژوهش میدهند، تصریح کرد: در کشور نیز باید به این موضوع توجه شود.
رئیس دانشکده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان خاطرنشان کرد: امروزه با توجه به آنکه کارآفرینی ابعاد مختلفی دارد، دانشجویان میتوانند با استفاده از کارآفرینی، برای خود و دیگران اشتغال ایجاد کنند.
مسئول این جشنواره یادآور شد: اگر دانشجو، بتواند بر نوآوری و تحصیل را به کسب و کار تبدیل کند در واقع آموزشمان موثر بود.
وی افزود: دانشگاهها به سمت نسل سوم در حال حرکت است. مسئولان و دانشگاه باید کمک کنند که دانشجویان کارآفرین و خلاق باشند تا برای خود کسب و کار ایجاد کنند.
شعبانپور گفت: ماهی یک غذای مغذی است که اگر آن را به وعدههای غذایی خود اضافه کنیم، در این حالت اشتغال بیشتری ایجاد میشود. بنابراین باید سرانه مصرف ماهی را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه جامعه به سمت استفاده از غذای آماده پیش میرود، تصریح کرد: میتوان فستفودها را بهینه کرد و به جای مواد و محتویات فستفوت، آن را با گوشت آبزیان جایگزین کرد.ایسنا