کد خبر: ۲۱۴۰۱۵
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - 2018November 12
مدیریت حضور زوجین در فضای مجازی بیش از سایر گروه‌ها حائز اهمیت است و زن و شوهر نباید به هیچ وجه از توجه و پرداختن به آن غفلت کنند.
شفاآنلاین> اجتماعی> استفاده از اینترنت، حضور در فضای مجازی و تغییر و گسترش راه‌های ارتباطی در جامعه کنونی، انجام بسیاری از امور افراد در جایگاه‌های مختلف را تسریع بخشیده و راحتی و آسایش را برای آن‌ها به دنبال داشته است.

به گزارش شفاآنلاین: مزایای بهره‌مندی از خدمات نوین جامعه مدرن امروز بر هیچ کس پوشیده نیست و پیشرفت بشر مدیون استفاده از این خدمات است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که از تکنولوژی‌های جدید روز دنیا استفاده نکند.

در کنار فواید گسترش خدمات ارتباطی میان افراد به ویژه ارتباط آن‌ها از طریق شبکه‌های اجتماعی، متاسفانه باید به گسست روابط عاطفی افراد هم به عنوان یک معضل جدی اشاره کرد و در شرایط فعلی نمونه‌های بسیاری را در اطرافیان دور و نزدیک مشاهده کرد و نام برد.
طلاق عاطفی، معضل پنهان خانواده‌های امروز!

موضوع مدیریت حضور زوجین در فضای مجازی مثل سایر گروه‌ها و البته به مراتب بیشتر، حائز اهمیت است و زن و شوهر نباید به هیچ عذر و بهانه‌ای از توجه و پرداختن به آن غفلت کنند.

بهروز رجبی روانشناس و مشاور خانواده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره تاثیر حضور زوجین در فضای مجازی معتقد است: زن و شوهر به ویژه زوج‌های جوان باید در وهله نخست بیشترین زمان خود پس از پایان کار روزانه را به یکدیگر اختصاص داده و برای حضور در کنار یکدیگر صرف کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: علی رغم اینکه نمیتوان از میزان وقوع طلاق عاطفی در میان زوجین، آمار دقیقی اعلام کرد، اما با توجه به شواهد موجود در جامعه و مراجعه زوجین ناراضی از شرایط زندگی خود به مشاوران خانواده، می‌توان گفت که این معضل اجتماعی به نوعی یک معضل پنهان است که متاسفانه با عمیق‌تر شدن آن به طلاق رسمی و در نهایت جدایی زوجین از یکدیگر منجر شده و البته با عدم مدیریت زوجین درباره زمان حضورشان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تشدید خواهد شد.

این مشاور خانواده همچنین اضافه کرد: تقریبا می‌توان گفت که بهره‌مند نشدن از تبادل اطلاعات و پیام‌های مختلف در فضای مجازی و عدم بهره‌مندی از مطالبی که در قالب پیام‌های مختلف در این محیط میان افراد مختلف دست به دست می‌شود، امری نشدنی است و هر یک از افراد با وجود جایگاه‌های شغلی متفاوت به نحوی با این فضا سر و کار دارند.

رجبی تاکید کرد: موضوع مدیریت حضور زوجین در فضای مجازی مثل سایر گروه‌ها و البته به مراتب بیشتر، حائز اهمیت است و تنها خود زن و شوهر می‌توانند با انجام یک برنامه‌ ریزی مناسب زندگی مشترک خود را از معضل "طلاق عاطفی" نجات داده و آن را حفظ کنند.

وی تصریح کرد: طلاق عاطفی پیامد حضور مستمر و بی‌برنامه‌ در فضای مجازی است که برخی از زوجین ندانسته بر آن دامن می‌‌زنند و اختلافات کوچک و بزرگی را در زندگی مشترک خود ایجاد کرده و در برخی موارد تصمیم به طلاق رسمی می‌گیرند و در این میان اگر فرزندی هم وجود داشته باشد، سرنوشت او نیز با ابهام و مخاطرات بسیاری همراه خواهد شد.

این مشاور خانواده تاکید کرد: حضور مستمر زوجین در فضای مجازی، میزان تعهد آن‌ها به طرف مقابل خود یعنی همسرشان را کاهش می‌دهد و اغلب جامعه شناسان نیز بر این مسئله و ضرورت مهارت آموزی زوجین برای پیشگیری از وقوع طلاق عاطفی تاکید دارند.

طلاق عاطفی علاوه بر زوجین، فرزندان خانواده را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد و گوشه‌گیری، انزوا و همچنین در برخی از موارد خشونت و پرخاشگری از پیامدهای این معضل است که در ظاهر به طور پنهانی رخ می‌دهد. زن و شوهر در کنار وظیفه زوجیتی که بر عهده دارند، باید وظیفه پدری و مادری خود را هم مدنظر داشته باشند و کودکان خود را قربانی ندانم کاری و گشت و گذار در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نکنند. تیتر یک
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: