کد خبر: ۲۱۱۰۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۹ مهر ۱۳۹۷ - 2018October 11
تنگی نفس، تعریق زیاد، احساس همیشگی ضعف و سرگیجه مدام از علایم بیماری قلبی و عروقی است
شفاآنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه عنوان کرد: مصرف خودسرانه بعضی از دمنوش‌های گیاهی باعث تشدید بیماری قلبی و عروقی می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین: امین زاهدی متخصص تغذیه با اشاره به اینکه کاهش جریان خون در عضله قلب باعث ایجاد درد می شود، گفت: اکثر انسان‌ها در طول زندگی دچار سوزش و درد خفیف قلب می‌شوند.
 
زاهدی درباره علایم بیماری قلبی افزود: تنگی نفس، تعریق زیاد، احساس همیشگی ضعف و سرگیجه<Dizziness> مدام از علایم بیماری قلبی و عروقی است.
 
به گفته این متخصص تغذیه، مصرف گیاهانی مانند ریشه سنبل الطیب، گل گاو زبان، بادرنجبویه و اسطوخودوس باعث کاهش تپش و ضعف قلب می شود.
 
وی با بیان اینکه استفاده گیاه دارویی جهت درمان بدون اطلاع پزشک بیماری قلبی را افزایش می دهد، اظهار داشت: گیاهان دارویی حاوی آنتی اکسیدان و فلاونویید هستند به همین دلیل در بهبود سلامت قلب و عروق خونی تاثیر بسزایی دارند.
 

زاهدی با بیان اینکه داروی مورد مصرف بیماران قلبی و عروقی وارفارین ضد انعقادی است، تاکید کرد: مصرف همزمان گیاهانی مانند زنجبیل، انبه، سیر و گزنه با وارفارین باعث بروز خونریزی در ناحیه قلب می شود.
 
این متخصص تغذیه با اشاره به درمان قلب بیان کرد: مصرف یک فنجان دمنوش مرزنجوش باعث کاهش درد قلب می شود.
 
وی به گیاه نعناع اشاره کرد و یادآور شد: برگ نعناع را کوبیده و در یک لیوان آب به مدت نیم ساعت بجوشانید و جهت درمان قلب<Heart> بنوشید.
 
وی با بیان اینکه بیماران قلبی با نوشیدن چای سبز می‌توانند اثر وارفارین را کاهش دهند، تصریح کرد: بیماران قلبی و عروقی باید از مصرف مواد غذایی همچون زردچوبه و پیاز به دلیل خاصیت ضدلخته‌کنندگی آنها خودداری کنند.
 
زاهدی در پایان بیان کرد: سوزش شدید معده بعد از صرف غذا نشانه ای از مشکلات گوارشی است و هیچ ارتباطی با بیماری قلبی و عروقی ندارد.yjc

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: