دفاتر خدمات سلامت با بهرهگیری از توان بخش خصوصی، بازدیدهای بهداشتی از واحدهای صنفی را افزایش داده و باعث ارتقای وضعیت بهداشت عمومی در جامعه میشود و در کنار این مسائل اشتغالزایی نیز فراهم می شود
شفاآنلاین>سلامت>رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه اقدامات موثر دفاتر خدمات سلامت<
Health> به عنوان ارائه دهنده خدمات در بخش خصوصی از مولفه های مهم در ارتقای وضعیت بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی است، گفت: وزارت بهداشت در جهت افزایش تعداد دفاتر خدمات سلامت در کشور در نظر دارد فراخوان کشوری برگزار کند.
به گزارش
شفاآنلاین، دکتر احمد جنیدی ارائه هر چه بهتر خدمات بهداشتی در سطح جامعه و افزایش نظارتهای بهداشتی را از وظایف مهم وزارت بهداشت دانست و گفت: در حال حاضر، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بر وضعیت بهداشتی بیش از دو میلیون واحد صنفی در سطح کشور نظارت دارد و در همین راستا جهت ارتقای وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و افزایش ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه و با استناد به تبصره ۳ قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مواد ۲۴، ۲۵ و ۴۱ آیین نامه اجرایی ماده ۱۳ قانون اصلاح مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مصوبه دولت، دفاتر خدمات سلامت ایجاد شد.
وی افزود: دفاتر خدمات سلامت با بهرهگیری از توان بخش خصوصی، بازدیدهای بهداشتی از واحدهای صنفی را افزایش داده و باعث ارتقای وضعیت بهداشت عمومی در جامعه میشود و در کنار این مسائل اشتغالزایی نیز فراهم می شود.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، جنیدی با بیان اینکه تاکنون دو مرحله فراخوان ایجاد دفاتر خدمات سلامت برگزار شده است، افزود: در مجموع ۴۰ دفتر در تهران و ۳۸ دفتر در مشهد، نیشابور، خراسان شمالی، قم، البرز، ارومیه، همدان، کرمانشاه، کردستان و بندرعباس راهاندازی شده است و ۱۱۶ هزار و ۹۲۵ ممیزی بهداشتی از واحدهای صنفی توسط دانش کارشناسان بهداشت محیط در دفاتر ذکر شده انجام شده است و با بهرهگیری از نظرات تخصصی دفاتر از بیش از ۳ هزار واحد صنفی که دارای نواقص بهداشتی بودند رفع نقص صورت گرفته و از تعطیلی واحد صنفی پیشگیری شده است که این امر دستاورد مهمی در جهت ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه و بهبود کسب و کار اصناف است.رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: اعتماد به بخش خصوصی با نظارت و برنامهریزی درست میتواند موفقیت در نظارتهای بهداشتی را چندین برابر کند و انتخاب افراد توانمند و با انگیزه مناسب میتواند در جهت نیل به اهداف تعیین شده کمک کننده باشد.ایسنا