شفا آنلاین:دریافت زیاد زینک (روی) میتواند موجب افزایش دردهای آرتروز شود.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر مهرداد فدوی فوق تخصص استخوان و مفاصل گفت: مصرف بیش از حد غذاهایی مانند مرغ، گوشت قرمز، ماهی، میگو و حتی کاکائو میتواند منشاء دردهای آرتروزی باشد.
وی افزود: در افراد مبتلا به التهاب مفاصل ZIP۸ در غشا افراد به طور طبیعی بالاست، این پروتئین وظیفه انتقال زینک به داخل سلولها را بر عهده دارد.
این
متخصص ادامه داد: زمانی که مصرف زینک پروتئین ZIP۸ زیاد شود موجب فعال شدن
پروتئین دیگری به نام MTF۱ میشود، تولید این پروتئین هم سبب آسیب بافتهای
غضروفی میشود.
فدوی اظهارداشت: کاهش موضعی
زینک با جلوگیری از عملکرد پروتئینهای ذکر شده در بافت عضروفها جهت درمان
آرتروز بسیار مؤثر عمل میکنند.