مری لوله ای است بین معده و گلو قرار دارد و هنگامی که عضله تنگ کننده (اسفنگتر) بین مری و معده بسته نمی شود، اسید معده از معده به مری وارد می شود
شفا آنلاین>سلامت>همه ی ما در طول عمرمان حتما سوزش سر دل را تجربه کرده ایم که حالتی بسیار ناخوشایند است. در ایجاد و تشدید ترش کردن معده <
Tart stomach>عواملی نقش دارند که خواهید خواند.
به گزارش شفا آنلاین:مری لوله ای است بین معده و گلو قرار دارد و هنگامی که عضله تنگ کننده (اسفنگتر) بین مری و معده بسته نمی شود، اسید معده از معده به مری وارد می شود. بسیاری از افراد تجربه سوزش سر دل را دارند، اما در برخی از افراد این بیماری به صورت یک عارضه دائمی وجود دارد که باید به متخصص گوارش مراجعه کنند و راهکارهای درمانی را انجام دهند. با دنبال کردن راههای زیر از ترش کردن معده جلو گیری کنید
1- پر خوری نکنید:
عادات غذا خوردنتان را تغییر دهید که یکی از بهترین راه های مقابله با ترش کردن می باشد. از پرخوری باید پرهیز کنید, از هرگونه ریزه خواری باید جدا اجتناب کنید.
شام سبک بخورید. در غیر این صورت با مشکلات بی خوابی مواجه خواهید شد.
بلافاصله پس از مصرف غذا، به شکم بر روی زمین دراز نکشید. بهتر است حتما وعده شام را چند ساعت قبل از خواب مصرف کنید تا محتویات معده بر اثر دراز کشیدن وارد مری نشود و اذیتتان نکند.
2- این مواد غذایی را به برنامه غذایی خود راه ندهیدند:
غذاهای چرب و سرخ شده، لبنیات و شیر پر چرب، روغن زیاد، غذاهای آماده و فست فود، قهوه، نوشیدنی های حاوی کافئین، نوشیدنی های گازدار مانند انواع نوشابه ها، سودا و ماء الشعیر، چای، مواد غذایی محرک و ادویه دار، مرکبات. حتی المقدور سعی کنید در مصرف این مواد غذایی حد تعادل را رعایت کنید و قبل از خواب این مواد را مصرف نکنید.
برای درمان سریع ترش کردن معده:
به محضی که احساس کردید معده شما می خواهد ترش کند باید یک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را با نصف استکان آب خنک حل کنید و بخورید.
متخصصان طب سنتی برای درمان ترش کردن معده راه کارهای بسیار یدارند که ما دو دسته از اصلی ترین های آنها را انتخاب کرده ایم:
1-داروهای گرم:
آویشن، بابونه، زنیان، تخم کرفس، تخم شوید، تخم رازیانه، انیسون، دارچین، زنجبیل، رزماری، مرزنجوش، نعناع، پونه، گلپر، به لیمو(وِروِن) و …
2-داروهای خنک:
تخم گشنیز، گل همیشه بهار، جفت بلوط نمناک