نظارت بر فضای مجازی بر عهده پلیس فتا است و این پلیس از زمانیکه فضاهای جدید توسعه یافته، نظارت خود را در این فضا بیشتر کرده است
شفا آنلاین>
اجتماعی>عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامیگفت: توسعه فضای مجازی هم جنبههای منفی دارد و هم جنبههای مثبت اما نمیتوان برای جلوگیری از حضور آنها این فضا را مسدود کرد.
به گزارش
شفا آنلاین:زهرا ساعی ، با بیان این موضوع افزود: نظارت بر فضای مجازی<
Cyberspace> بر عهده پلیس فتا است و این پلیس از زمانیکه فضاهای جدید توسعه یافته، نظارت خود را در این فضا بیشتر کرده است.
وی با اشاره به اینکه پلیس فضای سایبری در این ارتباط توانسته گروههای مختلفی را شناسایی و بازداشت کند، گفت: گستردگی فعالیت و فضایی که قابل کنترل کامل نیست شرایط را دشوار میکند.ساعی با بیان اینکه برخوردهای تند، ضربتی و ایجاد محدودیت دسترسی به اینترنت نمیتواند مانعی برای کاهش فعالیت متخلفان در فضای مجازی باشد، افزود: این اقدامات شاید تا جایی بتواند مشکلات را کاهش دهد اما نمیتوان همیشه این فضا را محدود و مسدود کرد. پلیس سایبری باید این کانالها را شناسایی و با آن برخورد کند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامیبا اشاره به اینکه فروش موادمخدر بویژه «گل» در شبکههای مجازی افزایش یافته است، اضافه کرد: متاسفانه قشر جوان و برخی از دانشجویان درگیر این ماده مخدرند و براساس آخرین اطلاعاتی که من دارم این ماده مخدر حتی به در درون خوابگاهها هم وارد شده است.
وی خانواده را مهمترین رکن مقابله با اعتیاد دانست و گفت: خانوادهها مهمترین رکن جامعهاند، فزرندان با نگاه کردن به والدین خود رفتارهای اجتماعی را فرا میگیرند و اگر خطری باشد با آموزشهایی که در خانواده دیدهاند با آن مقابله میکنند، در واقع این بدان معناست که برقراری ارتباط سالم و پایدار با فرزندان و ارائه آگاهی، میتواند فرزندان را از رفتن به مسیرهای نادرست مانند اعتیاد آگاه کنند.طبنا