کد خبر: ۲۰۶۵۹۶
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - 2018August 25
زمانی که از فرد دروغگو سوال می‌کنید چرا دروغ می گویی جواب می‌دهد حافظه‌ام یاری نمی‌کند، اگر هم دروغگویی‌اش مزمن باشد که انعکاس شما او را عصبانی می‌کند، دروغگوی مادرزاد زندگی مشترک را آشفته می‌کند چون رفتارش با وجودش پیچیده شده است
شفا آنلاین>اجتماعی>یک مشاور خانواده درباره همسران دروغگو و نحوه رفتار با آنها در زندگی مشترک توضیحاتی داد.

به گزارش شفا آنلاین:شکوفه اویار حسینی مشاور خانواده  درباره واکنش و رفتار در برابر همسر دروغگو، اظهار کرد: سه دسته دروغگو وجود دارد، دروغگوی مادرزاد، دروغگویی که از دردسر فرار می‌کند و دروغگویی که دنبال حمایت است.

به چه کسانی دورغگوی مادرزاد می گویند؟

وی ادامه داد: نوع اول دروغگوی مادرزادی، از بچگی برای هر موضوع بی‌اهمیتی دروغ کوچک گفته است، گفته درس خواندم اما خوابیده است، اتفاقات مربوط به گذشته را به شیوه ظریفی تحریف یا جعل می‌کند، طوری قابل تشخیص نیست دروغ می‌گوید یا خیر؟.

این مشاور خانواده بیان کرد: زمانی که از فرد دروغگو <Lier> اگر هم دروغگویی‌اش مزمن باشد که انعکاس شما او را عصبانی می‌کند، دروغگوی مادرزاد زندگی مشترک را آشفته می‌کند چون رفتارش با وجودش پیچیده شده  است.


اویار حسینی ادامه داد: بعضی از دروغگویان مادرزاد در دوران میانسالی رو به بهبودی می‌روند و از عملکردشان شرم سار می شوند، اما برخی دیگر تا آخر عمر با نداشتن صداقت زندگی را ادامه می‌دهند.

این مشاور خانواده گفت: نوع دوم همسران دروغگو، دروغگویی برای اجتناب از دردسر است، او فقط وقتی دروغ می‌گوید که تحت فشار باشد یا مسئله مهمی پیش بیاید.

وی افزود: وجه اشتراک دروغگوی نوع اول با نوع دوم  این است که به شکل ناگهانی، دروغ‌های بی‌پایه و ضعیف می‌گوید و واقعیت را تحریف می‌کند؛ از دروغی که می‌گوید احساس پشیمانی ندارد مگر اینکه گیر بیفتد، در این صورت تظاهر به پشیمانی می‌کند تا دیگران را وادار به بخشش کنند.

این مشاور خانواده تشریح کرد: برای درمان چنین افرادی اغلب همسرانشان باید موقعیت‌های فشار آور را به حداقل برسانند؛ موقعیت‌هایی را که همسرشان را وادار به دروغ گویی می‌کند  کمتر ایجاد کنند تا در فرد به مرور تاثیر بگذارد.

وی در ادامه به مثالی برای درک بهتر موقعیت‌هایی که همسر را وادار به دروغگویی می‌کند، اشاره کرد و گفت: مثلا شما به همسرتان می گویید، فردا شب عروسی یکی از همکارانتان هست و روی کارت نوشته آقا و بانو، شما که مردد شده بودید بدون بچه بروید عروسی یا کلا نروید، به پیشنهاد همسرتان قرار می شود بچه نزد دختر عموی شوهرتان بماند و همسرتان خودش با دختر عمو هماهنگ کند.

اویار حسینی افزود: صبح که همسرتان قصد رفتن به محل کارش ر دارد، به او یادآوری می‌کنید فراموش نکند که با دختر عمو تماس بگیرد، او با دلخوری به شما چشم می‌گوید اما پیش خود می‌گوید که این زن به همه کاری کار دارد، در طول روز مشغول فعالیت و کار و عصر هم طبق برنامه به باشگاه ورزشی می‌رود و شب به منزل می‌آید، از او سوال می‌کنید «به دختر عمو زنگ زدی؟»، او که فراموش کرده بود می‌گوید، بله.

وی ادامه داد: شب عروسی، پس از آماده شدن، قبل از حرکت یک تماس با دختر عمو می‌گیرید که بچه‌ها را چه ساعتی ببرید ناگهان متوجه می‌شوید دختر عمو از همه جا بی خبر است، وقتی اعتراض‌تان را به همسرتان می‌گویید خیلی خونسرد می‌گوید حتما میخواسته بچه‌ها اونجا نروند، ایراد ندارد خانه مادربزرگشان می‌بریم، و شما اصلا نمی‌دانید چه عکس العملی نشان دهید.

همسرانی که برای حمایت بیشتر دروغ می گویند

این مشاور خانواده با اشاره به نوع سوم همسر دروغگو یعنی دروغگویی برای حمایت، بیان کرد: این افراد دروغ می‌گویند تا تحسین و احترام همسرشان را به دست آورند؛ این مردان باور دارند که آگاهی از حقیقت برای همسرشان بسیار سخت است پس دروغ می‌گویند تا مراقب همسرشان باشند، مثلا وقتی از کار بی کار شوند به شما نمی‌گویند تا ناراحت نشوید و معتقدند این مشکل موقتی است و‌ خودشان آن را حل می‌کنند.

اویار حسینی افزود: خودشان را تحت فشار می‌گذارند و به شما دروغ‌های پی در پی می‌گویند اما به چه قیمتی؛ او‌ می‌خواهد به همسرش احساس امنیت و آرامش دهد اما به خاطر فشاری که تنهایی تحمل می‌کند دائم مضطرب و خشمگین است، او علاوه بر فشار مالی که تحمل می‌کند مدام نگران است همسرش واقعیت را نفهمد، امنیتی که در عرض چند ثانیه و در اثر یک اتفاق از بین برود به زندگی مشترک<Common life>و همسرتان آسیب جدی‌تری می‌زند.yjc


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: