شانس زنده ماندن مبتلایان به سرطان لوزالمعده بسیار کم است. معمولا فقط ۲۰ درصد افرادی که به این سرطان مهلک مبتلا میشوند، یکسال شانس زنده ماندن دارند و ۷ درصد از مبتلایان با روشهای درمانی فعلی میتوانند شانس بقای خود را به ۵ سال اضافه کنند
شفا آنلاین>سلامت>دانشمندان موسسه سرطان بارتس در لندن، مدعیاند دارویی تولید کردهاند که میتواند نویدبخش درمان سرطان لوزالمعده باشد. آنها در بررسیهای آزمایشگاهی، این دارو را به موشهای مبتلا دادند و سیستم ایمنی بدن آنها به تومورهای سرطانی <Cancer tumors>حمله کرد و موشها را در مسیر درمان قرار داد. اثربخشی این درمان شبیه درمان کودکان مبتلا به لوسمی است.
به گزارش شفا آنلاین: شانس زنده ماندن مبتلایان به سرطان لوزالمعده بسیار کم است. معمولا فقط ۲۰ درصد افرادی که به این سرطان مهلک مبتلا میشوند، یکسال شانس زنده ماندن دارند و ۷ درصد از مبتلایان با روشهای درمانی فعلی میتوانند شانس بقای خود را به ۵ سال اضافه کنند. در بریتانیا و ایالات متحده در هر ۷۱ نفر، به ترتیب ۱ و ۱.۶ نفر به سرطان لوزالمعده مبتلا میشوند. از علایم اولیه این بیماری کاهش وزن شدید و دردهای شکمی است. از مشاهیری که به این بیماری مبتلا شدند و نتوانستند جان سال بهدر برند، آلن ریکمن و پاتریک سوایز، دو بازیگر، و همچنین استیو جابز، بنیانگذار شرکت رایانهای اپل بودند. اکنون محققان موسسه سرطان بارتس، امیدوارند بتوانند سرطان لوزالمعده را درمان کرده و جان بسیاری از افراد مبتلا را نجات دهند. آنها میگویند دارویی کشف کردهاند که روی نمونههای حیوانی موثر بوده و اگرچه مراحل آزمایشی اولیه خود را طی میکند، امیدوارند در آیندهای نه چندان دور، این دارو بتواند در درمان انسان نیز بهکار رود. دانشمندان برای تولید این دارو، سلولهای ایمنی بدن موش، یعنی گلبولهای سفید خون آن را استخراج کرده و با مهندسی کردن گلبولها، تعداد و قدرتشان را افزایش داده و دوباره آنها را وارد بدن موش کردند. بدین ترتیب موشها در مسیر درمان قرار گرفتند. محققان امیدوارند، این روش درمان تا سال ۲۰۲۰، در اختیار انسان قرار بگیرد.
سرطان لوزالمعده، مهلکترین نوع سرطان است که تقریبا ۹۵ درصد افراد مبتلا، جان خود را از دست میدهند. به گزارش طبنا، متاسفانه این بیماری علایم اولیه مشخصی ندارد و سرطان وقتی پیچیده میشود، خود را نشان میدهد. افراد مبتلا، در مراحل ۳ یا ۴ پیشرفت بیماری دچار یرقان و دردهای شکمی میشوند و این زمانی است که سلولهای سرطانی به اندامهای دیگر بدن سرایت کرده است. تنها روش درمان فعلی، برداشتن لوزالمعده، پیش از انتشار سلولهای سرطانی به دیگر اندامهای بدن، است.