کد خبر: ۲۰۴۲۹۵
تاریخ انتشار: ۰۳:۳۰ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - 2018August 01
قلیه پنیر و اسفناج یک نوع غذای محلی ایرانی است که آن را با کوفته قلقلی سرو می‌کنند. اگر تا به حال این غذای خوشمزه را درست نکرده اید، همین حالا دست به کار شده و آن را بپزید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
شفا آنلاین: قلیه پنیر و اسفناج یک نوع غذای محلی ایرانی است که آن را با کوفته قلقلی سرو می‌کنند. اگر تا به حال این غذای خوشمزه را درست نکرده اید، همین حالا دست به کار شده و آن را بپزید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

    ماش یك‌دوم پیمانه
    اسفناج 1 كیلوگرم
    پیاز خردكرده 1 عدد
    روغن مایع به مقدار لازم
    پنیر كِرد 200 گرم
    زعفران حل‌كرده 2 قاشق غذاخوری
    نمك و فلفل به میزان لازم
    تمر هندی 100 گرم
    كشك برای تزئین به میزان لازم
    نعنا داغ و پیاز داغ به میزان لازم
    كوفته ریزه سویا 12 عدد

دستور پخت قلیه پنیر و اسفناج

طرز تهیه

1. ماش را از قبل بخیسانید و بپزید.

2. اسفناج را پاك كنید، بشوئید و خرد كنید و همراه با پیاز در روغن تفت دهید آنگاه پنیر را مكعبی خردكنید و در زعفران بغلتانید تا رنگ بگیرد.

3. سپس ماش، اسفناج، پنیر، نمك، فلفل و آب تمر هندی را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قلیه جا بیفتد.

4. حالا آن را در ظرف بكشید و با كشك، پیاز داغ و نعنا داغ و كوفته ریزه تزئین كنید.

یادآوری: تمر هندی را در 1 لیوان آب ولرم حل كنید و صاف نمائید.

روش تهیه كوفته ریزه سویا

50 گرم سویای خیس كرده را با 1 عدد پیاز چرخ كنید. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه و دو قاشق سوپخوری آرد لپه به آن بیفزائید و خوب ورز دهید حالا از مخلوط، توپ‌های كوچكی بسازید و كوفته ریزه را در روغن سرخ كنید.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: