در حوزه آموزش دندانپزشکی با توجه به پتانسیلهای داخلی کشور خیلی بهتر از سایر کشورهای منطقه و حتی اروپایی هستیم
شفا آنلاین>سلامت>عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به استفاده ۲۰۰۰ قلم مواد و تجهیزات در رشته دندانپزشکی گفت: علی رغم تمامی فشارها و نابسامانیهای ارزی به تبع آن بازارهای داخلی، در حال حاضر در جهت مدیریت این موضوع گامهای موثری برداشته شده است.
به گزارش
شفا آنلاین:دکتر عبدالحمید ظفرمنددرباره چالشهای دندانپزشکی
اظهار کرد: در حوزه آموزش دندانپزشکی با توجه به پتانسیلهای داخلی کشور خیلی بهتر از سایر کشورهای منطقه و حتی اروپایی هستیم.
وی با بیان اینکه میتوانیم آموزشهای دندانپزشکی را به سایر کشورهای منطقه نیز عرضه کنیم، افزود: ایران جزو ۴۱ کشوری محسوب میشود که در حوزه گردشگری سلامت فعالیت میکند بنابراین با توجه به امکاناتی که داریم در حوزه گردشگری نیز باید جایگاه مناسبی را داشته باشیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: در گردشگری سلامت نقش دندانپزشکی بسیار کمرنگ است بنابراین دستگاههای اجرایی کشور باید برنامه و طراحیهای لازم را در این زمینه داشته باشند تا دلالان نتوانند نظام سلامت را بیارزش و بیآبرو نکنند.
ظفرمند با بیان اینکه در نظام سلامت در حوزه سلامت دهان و دندان یکی از حوزههایی است که بیشترین مواد و تجهیزات را مصرف میکند، افزود: نزدیک به ۲۰۰۰ قلم مواد و تجهیزات در رشته دندانپزشکی استفاده میشود لذا علیرغم تمامی فشارها و نابسامانیهای ارزی به تبع آن بازارهای داخلی، در حال حاضر در جهت مدیریت آن گامهای موثری را برداشتهاند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: با این حال معتقدم هزینههای دندانپزشکی ما در داخل کشور بسیار کمتر از کشورهای منطقه است ولی در عین حال برای اینکه مشکل مردم رفع شود باید بیمهها به این حوزه ورود کنند.
وی اضافه کرد: در سال ۱۳۹۲ برنامهای در شورای عالی بیمه سلامت کشور مصوب شد اما متاسفانه تاکنون برنامه اجرایی نشده است. بنابراین جهت بیمه شدن خدمات دندانپزشکی باید تمامی نهادهای مربوطه در این زمینه اقدام کند چرا که این کار تنها بر عهده وزارت بهداشت نبوده و سایر سازمانهای مردم نهاد مثل انجمنهای علمی نیز می توانند در جهت بیمه شدن خدمات دندانپزشکی کمکهای شایان توجهی داشته باشند.طبنا