سازمان بهداشت جهانی( WHO ) تخمین میزند که افزایش مصرف میوه و سبزی میتواند به کاهش بار بیماری در سراسر جهان کمک کند
شفا آنلاین>
تغذیه>بر اساس آمار مرکز کنترل بیماری(CDC) تعداد کمی از مردم به اندازه نیاز روزانه از میوه و سبزیجات استفاده می200Cکنند.
به گزارش
شفا آنلاین:سازمان بهداشت جهانی( WHO ) تخمین میزند که افزایش مصرف میوه و سبزی میتواند به کاهش بار بیماری در سراسر جهان کمک کند. در ادامه به شرح بیشتر خواص گوجه فرنگی میپردازیم.
لیکوپن موجود در گوجهفرنگی روی کاهش فشار خون و همچنین ایجاد ثبات در LDL( کلسترول بد ) تاثیر دارد. این ثبات بسیار مهم است چون کلسترول بالا زمانی خطرناک میشود که LDL اکسید میشود و به دیوارههای شریانها میچسبد.
از خواص گوجهفرنگی این است که مشخص شده رب گوجهفرنگی<tomato> نیز برای جلوگیری از آسیب آفتاب مفید است – رب گوجهفرنگی ترکیب خاصی از لیکوپن، فایتوئن و فایتوفلوئن است که UVA و UVB نور خورشید را جذب میکند. برای اینکه از این حمایت برخوردار شوید لازم است به مدت ۱۲ هفته گوجهفرنگی یا محصولات حاوی گوجهفرنگی را مصرف کنید تا سطح این مواد در پوست بالا برود.آرمان