هانیه ناصری ، با اشاره به رونق بازار میوه ها و گیاهان خودرو در فصل بهار گفت: یکی از میوه های فصل بهار که طرفداران بسیاری هم دارد گوجه سبز است که خواص بسیاری داشته و مصرف آن توصیه میشود.
شفاآنلاین>سلامت>کارشناس
ارشد گیاهان دارویی با اشاره به خواص بسیار گوجه سبز توصیه کرد: افراد
مصرف این میوه خوراکی را در سبد غذایی خود داشته باشند.
به گزارش شفاآنلاین،هانیه
ناصری ، با اشاره به رونق بازار میوه ها و گیاهان خودرو در فصل بهار گفت:
یکی از میوه های فصل بهار که طرفداران بسیاری هم دارد گوجه سبز است که خواص
بسیاری داشته و مصرف آن توصیه میشود.
وی با
بیان اینکه گوجه سبز باعث تعادل اسید معده میشود، گفت: این میوه اثرات
قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند سرطان و چربی خون بالا داشته و
در مقابله با میکروبها و عفونتها موثر است.
ناصری
افزود: فیبر موجود در گوجه سبز باعث بهبود سیستم گوارشی می شود و این میوه
به خاطر داشتن ویتامین C بالا نقش آنتی اکسیدان دارد.
وی یادآور شد: خشک شده این میوه نیز که دارای فیتونوترینت است کارکرد آنتی اکسیدانی دارد و برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است.
ناصری
مصرف گوجه سبز را برای درمان بیماری نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین مفید
دانست و افزود: این میوه همچنین ادرارآور است و عملکرد کلیهها را تنظیم
میکند.
وی گوجه سبز را منبع ویتامینهای گروهB
عنوان کرد و افزود: مصرف گوجه سبز باعث کاهش استرس و افسردگی شده و برای
سلامتی پوست و اعصاب نیز مفید است.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی افزود: همچنین گوجه سبز در سوخت وساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد.
وی
در ادامه در خصوص مصرف گوجه سبز بدون شستن و ضدعفونی کردن آن هشدار داد و
افزود: این میوه اگر نشُسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماریهای
عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیتهای غذایی را ممکن میسازد.
ناصری خاطرنشان کرد: همچنین گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است با گُلپَر مصرف شود.
وی یادآور شد: هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیبهای سمی خطرناکی است و هرگز نباید آنها را مصرف کرد.
این
کارشناس ارشد گیاهان دارویی همچنین در خصوص مصرف بسیار گوجه سبز هشدار داد
و افزود: بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معدهدرد، سوزش
معده و حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتیهای معده میشود
وی
افزود: همچنین مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می شود و ترش و اسیدی
بودن آن نیز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در
دندانها میشود.