به گزارش شفا آنلاین، دکتر رامین کردی صبح امروز در نشست خبری تشریح برنامههای این بیمارستان در جشنواره سلامت کودکان استثنایی، گفت: متاسفانه در نظام سلامت به کودکان استثنایی کمتر توجه میشود و این در حالی است که کودکان کم توان ذهنی و حرکتی در طول عمر خود نیازمند حمایت و کمک نظام سلامت هستند.
وی با اشاره به هزینههای سرسامآور درمان و بازتوانی کودکان استثنایی، گفت: متاسفانه حمایت و درمان از کودکان استثنایی هزینههای بسیار زیادی را به گردن خانوادهها میاندازد و این در حالی است که تجربه نشان داده پس از مدتی خانوادهها با مشکلات مالی زیادی در زمینه درمان مواجه میشوند که باید نظام سلامت توجه خاص و ویژهای به درمان کودکان استثنایی داشته باشد تا مشکلات این افراد را پوشش دهد.
وی با بیان اینکه در زمینه کودکان کم توان ذهنی اوتیسم در حال افزایش است، گفت: آمارها نشان میدهد که حدود 2 تا 3000 نفر مبتلا به اوتیسم هستند و این در حالی است که آمار دنیا 1.5 درصد است و با توجه به جمعیت ایران حدود 100 هزار اوتیسمی باید در کشور وجود داشته باشد که درصد بسیار زیادی از این افراد ناشناخته هستند.
رئیس بیمارستان نورافشار با بیان اینکه حدود 100 میلیون تومان هزینه برای درمان کودکان اوتیسمی نیاز است گفت: این در حالی است که نظام بیمهای نیز بخشهای توانبخشی این کودکان را پوشش نمیدهد.
کردی با بیان اینکه با حمایت از کودکان اوتیسمی میتوان تا 75 درصد از توانایی این افراد را به آنها بازگرداند گفت: تشخیص زودرس و استفاده از مراکز مشاوره میتواند خانوادهها را در درمان کودکان اوتیسمیشان یاری دهد.
وی با بیان اینکه بیمارستان نورافشار وابسته به جمعیت هلال احمردر تلاش است که با کمک سازمان دانش آموزان استثنایی، یونسکو، دانشگاه تهران و شهرداریها جشنواره سلامت را برگزار کند، گفت: امیدواریم با اجرایی شدن این جشنواره سرآغازی برای فعالیتها و مراقبتهای بیشتر از کودکان استثنایی باشیم.
وی همچنین از راهاندازی مرکز فوق تخصصی اوتیسم و مرکز فوق تخصصی اختلال عصبی و حرکتی ویژه کودکان استثنایی خبر داد و گفت: با توجه به شیوع اوتیسم و سردرگمی خانوادهها درصدد آن برآمدیم که وارد حیطه جدید اوتیسم شویم و بر همین اساس این مرکز فوق تخصصی راهاندازی شد.