به گزارش شفاآنلاین، بهروز بنیادی درباره وضعیت واردات داروهای مکمل پروتئینی به کشور، افزود: با توجه به شرایط اقتصادی کشور نباید داروهای مکمل در اولویت واردات دارو قرار بگیرند و از همین رو مکملهای پروتئینی نیز برای ورود به کشور باید دارای معیارهای بهداشتی باشند، البته بخش اعظم واردات این گونه محصولات به صورت قاچاق صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه سازمان و غذا دارو باید بر چگونگی ورود و وضعیت تولید دارو در کشور ورود کنند و در این راستا باید وضعیت تولید دارو بر اساس فرمولاسیون مدنظر قرار بگیرد، تصریح کرد: سازمان غذا و دارو به وضعیت کیفی داروهای مکمل از حیث سلامت نظارت کند.
بنیادی افزود: امکان دارد، افراد سودجو و متقلب در راستای عدم نظارت بر داروهای مکمل پروتئینی بدنسازی، داروهایی وارد کنند که عوارض داشته باشند زیرا این داروها در اصل داروهای تقلبی هستند که برای سلامت شهروندان مضر هستند.
وی ادامه داد: مواد اولیه برخی از مکملهای دارویی پس از ورود به کشور در کارخانه داروسازی ترکیب و برای ورود به بازار آماده میشود و این در حالی است که برخی از دارندگان مراکز بدنسازی تحصیلات مرتبط با وضعیت اشتغالشان را دارا هستند و این گونه نیست که تمام مربیان مراکز بدنسازی از وضعیت مصرف داروهای مکمل پروتئینی در بدنسازی ها اطلاع نداشته باشند.
بنیادی تصریح کرد: تجویز مکملهای پروتیینی زیر نظر متخصصین مربوطه انجام شود تا سلامت مصرف کنندگان تحت شعاع قرار نگیرد و این درحالی است که داروهای مکمل در شرایط کنونی نباید در اولویت تخصیص ارز قرار بگیرند و الزامی است که سازمان و غذا دارو بر وضعیت محتوای تولید، داروهای مکمل وارداتی در بدنسازیها ورود کند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه تجویز مکملهای پروتیینی تنها با نظر پزشکان متخصص برای حفاظت از سلامت جامعه الزامی است، یادآورشد: داروهای مکمل در صف اول واردات قرار نگیرند.