آبلیموی خانگی یا صنعتی مسئله این است! کدام یک بهتراست و البته طبیعی تر؟ چطور از آبلیمو نگهداری کنیم تا کپک و زنگ نزد ؟
شفاآنلاین>سلامت>آبلیموی خانگی یا صنعتی مسئله این است! کدام یک بهتراست و البته طبیعی تر؟ چطور از آبلیمو نگهداری کنیم تا کپک و زنگ نزد ؟به گزارش شفاآنلاین،مهندس جعفری ، کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شمیرانات در مورد موضوع شیوه صحیح و بهداشتی تهیه آبلیموی خانگی گفت: اولین نکته ای که در تهیه آبلیمو باید به آن توجه داشت این است که لیموها باید به شکل کاملا بهداشتی شستشو داده شود و اگر لیمویی به شکل کپک زده و گندیده درآمده است ،می بایست از بقیه لیموها جدا شود .
نکته بعدی در مورد دستگاه آب گیری است که حتما قبل از انجام عمل آب گیری باید به طور کامل شسته شود تا از وجود هر گونه آلودگی و میکروب عاری شود.وی در ادامه افزود: بهترین ظروفی که میتوان برای نگه داری آبلیموی گرفته شده از آن استفاده کرد ،ظروف شیشه ای است ،چرا که ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف در تماس با لیمو که خاصیت اسیدی دارد ،واکنش نشان می دهند .
در مورد دما و محل نگه داری نیز باید گفت، بهترین دما،دمای یخچال است و اکیدا باید از قرار گرفتن آبلیمو در زیر نور خورشید جلوگیری کرد.رادیو سلامت