سیدرضا غلامی روز یکشنبه افزود: بازرسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی البرز، تهران، ایران و شهید بهشتی با حضور فعال، اقدامات لازم را انجام داده است.
شفاآنلاین>سلامت>رئیس اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت، گفت: با همکاری
ستاد مراسم ارتحال و کمیته بهداشت و درمان، برنامه ریزی لازم برای کنترل
عوامل محیطی در تمام مراحل تهیه مواد اولیه و فرآیند تهیه، نگهداری، انتقال
و توزیع بین زائرن انجام می شود.
به گزارش شفاآنلاین،سیدرضا غلامی روز یکشنبه افزود: بازرسان
بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی البرز، تهران، ایران و شهید بهشتی با
حضور فعال، اقدامات لازم را انجام داده است.
وی ادامه داد: برنامه
کنترل، تهیه و آماده سازی اقلام مواد غذایی افطاری مراسم ارتحال از اول
خرداد تحت کنترل شبانه روزی همکاران البرز و در دو شیفت دوازده ساعته تا
روز دوازدهم خرداد انجام می شود.
وی اضافه کرد: کنترل سردخانه نگهداری
اقلام مذکور از 6 خرداد در سردخانه مرکزی به طور شبانه روزی توسط همکاران
بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شده و تا زمان تخلیه کامل
سردخانه ادامه دارد.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن
عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، گفت: هنگام مراسم در حرم مطهر
علاوه بر حضور بازرسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه مرکز
بهداشت جنوب تهران، کارشناسان و بازرسین بهداشت محیط دانشگاه های علوم
پزشکی ایران و شهید بهشتی در قالب دو تیم 30 نفره نیز حضور فعال دارند تا
پایان مراسم نسبت به کنترل عوامل محیطی از جمله آب و غذای افطاری مراسم
اقدام می کنند.
غلامی افزود: در ضمن طبق ابلاغ دستورالعمل مربوطه، همه
دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور آمادگی لازم برای کنترل عوامل محیطی در
مراسم ارتحال محلی و استانی را داشته و تا پایان مراسم حضور فعال خواهند
داشت.
وی یادآور شد: تیم ستادی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هم، از روز دوازدهم تا پایان مراسم در حرم مطهر مستقر هستند.