کد خبر: ۱۹۸۰۲۹
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - 2018June 03
سیدرضا غلامی روز یکشنبه افزود: بازرسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی البرز، تهران، ایران و شهید بهشتی با حضور فعال، اقدامات لازم را انجام داده است.
شفاآنلاین>سلامت>رئیس اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت، گفت: با همکاری ستاد مراسم ارتحال و کمیته بهداشت و درمان، برنامه ریزی لازم برای کنترل عوامل محیطی در تمام مراحل تهیه مواد اولیه و فرآیند تهیه، نگهداری، انتقال و توزیع بین زائرن انجام می شود.

  به گزارش شفاآنلاین،سیدرضا غلامی روز یکشنبه افزود: بازرسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی البرز، تهران، ایران و شهید بهشتی با حضور فعال، اقدامات لازم را انجام داده است.

وی ادامه داد: برنامه کنترل، تهیه و آماده سازی اقلام مواد غذایی افطاری مراسم ارتحال از اول خرداد تحت کنترل شبانه روزی همکاران البرز و در دو شیفت دوازده ساعته تا روز دوازدهم خرداد انجام می شود.

وی اضافه کرد: کنترل سردخانه نگهداری اقلام مذکور از 6 خرداد در سردخانه مرکزی به طور شبانه روزی توسط همکاران بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شده و تا زمان تخلیه کامل سردخانه ادامه دارد.

رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، گفت: هنگام مراسم در حرم مطهر علاوه بر حضور بازرسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه مرکز بهداشت جنوب تهران، کارشناسان و بازرسین بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی در قالب دو تیم 30 نفره نیز حضور فعال دارند تا پایان مراسم نسبت به کنترل عوامل محیطی از جمله آب و غذای افطاری مراسم اقدام می کنند.

غلامی افزود: در ضمن طبق ابلاغ دستورالعمل مربوطه، همه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور آمادگی لازم برای کنترل عوامل محیطی در مراسم ارتحال محلی و استانی را داشته و تا پایان مراسم حضور فعال خواهند داشت.

وی یادآور شد: تیم ستادی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هم، از روز دوازدهم تا پایان مراسم در حرم مطهر مستقر هستند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: