کد خبر: ۱۹۶۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018May 21
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف برخی از غذاها را برای افطار کودکان و نوجوانان در حال رشد مناسب دانست.
شفاآنلاین>سلامت>یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف برخی از غذاها را برای افطار کودکان و نوجوانان در حال رشد مناسب دانست.

به گزارش شفاآنلاین،شیر برنج حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲، پروتئین، کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات و قند لاکتوز است.

برای بررسی خواص شیر برنج و اینکه مصرف آن برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شیر برنج

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شیر برنج اظهار کرد: این غذا طبع سردی دارد بنابراین هنگام مصرف باید با کمی مربای گل سرخ، شیره انگور، خرما یا عسل میل شود؛ هر چند مواد استفاده شده هم طبع شیر برنج را معتدل می‌کنند.

وی با اشاره به تاثیر شیر برنج در چاق شدن افراد لاغر افزود: این غذا، افطاری مناسبی برای کودکان و نوجوانان در حال رشد است؛ شیر برنج نقش موثری در تقویت بنیه جسمی، ذهنی و بهبود کیفیت خواب افراد دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: شیر برنج به علت داشتن پروتئین بالا موجب رشد بافت‌ها و ترمیم آنها می‌شود؛ کلسیم و فسفر ۲ ماده معدنی مهم در شیر هستند، کلسیم به علت وجود قند لاکتوز جذب بالایی دارد که در سلامت دندان‌ها، تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان موثر است؛ فسفر موجود در شیر هم در رشد سلول‌های مغزی نقش موثری دارد.

عظمایی تاکید کرد: شیر برنج حاوی کربوهیدرات است بنابراین انرژی زیادی در بدن تولید می‌کند؛ این غذا به علت داشتن کلسیم، ویتامین A و گروه ویتامین‌های B از نرم و نازک شدن مو‌ها جلوگیری و به رشد و درخشان شدن آنها کمک شایانی می‌کند.

وی یادآور شد: شیر برنج یکی از بهترین غذا‌ها برای دوران بارداری و شیر دهی است؛ زنان در دوران بارداری به ویژه در ماه دوم و سوم به کالری، پروتئین، کلسیم و انواع ویتامین‌های بیشتری نیاز دارند؛ نوزادان هم پس از شش ماهگی می‌توانند از این غذا به مقدار کم استفاده کنند.
برچسب ها: سلامت ، روزه ، طب سنتی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: