کد خبر: ۱۹۶۱۳۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018May 19
هم‌اکنون تقاضا و نیازی که در جامعه احساس می‌شود افزایش ارزش غذایی در محصولات تولیدی است و در این راستا سازمان غذا و دارو برنامه‌ها و استراتژی‌های خاصی را دنبال می‌کند
شفاآنلاین>سلامت> معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: از برنامه‌ها که در گیلان همزمان با سایر استان‌های کشور توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه اجرا می‌شود، غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک، نمک با ید، شیر با ویتامین D و... است.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر «زهرا حصاری» در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان با مرکز تحقیقات(researches) امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اهمیت امنیت غذایی و اثر آن بر سطح سلامت جامعه اظهار کرد: هم‌اکنون تقاضا و نیازی که در جامعه احساس می‌شود افزایش ارزش غذایی در محصولات تولیدی است و در این راستا سازمان غذا و دارو برنامه‌ها و استراتژی‌های خاصی را دنبال می‌کند.

وی تصریح کرد: یکی از این برنامه‌ها و استراتژی‌ها درج نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای بر روی برچسب محصولات غذایی است که از این طریق میزان عوامل خطرزا برای سلامتی چون قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس در محصولات غذایی پایش کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: از دیگر برنامه‌ها که در گیلان همزمان با سایر استان‌های کشور توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه اجرا می‌شود، غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک، نمک با ید، شیر با ویتامین D و... است.

حصاری آموزش، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی را برای برقراری امنیت غذایی موثر دانست و گفت: معاونت غذا و دارو دانشگاه(University) از طرح‌ها و برنامه‌هایی که به سلامت مردم کمک کند، حمایت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این معاونت همواره تلاش دارد تا با بررسی‌های جامع، چالش‌های موجود در سطح استان را شناسایی و در راستای رفع آن اقدام کند.

در پایان جلسه تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با مرکز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان امضا شد ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: