کد خبر: ۱۹۴۲۵۶
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018May 04
میوه‌هایی نظیر توت فرنگی که امکان شستشوی دقیق آن به علت نوع بافت این میوه وجود ندارد، یکی از منابع اصلی ورود باکتری به بدن محسوب می‌شود

شفا آنلاین>سلامت>یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی گفت: در هر فصلی از سال بیماری عفونی <infectious disease>شایعی وجود دارد که افراد با توجه به شرایط موجود در آن فصل ممکن است به آن مبتلا شوند.

به گزارش شفا آنلاین:دکتر ستاره منشی استاد تمام دانشگاه تهران و رئیس بخش عفونی مرکز طبی تهران درباره بیماری‌های شایع عفونی فصلی به ویژه در بین کودکان اضافه کرد: در بهار بیماری آبله مرغان و در تابستان اسهال‌های خونی شایع ترین بیماری‌های عفونی محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: مهمترین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های به ویژه در بین کودکان شستشوی دست با آب و صابون، عدم استفاده از غذاهای آلوده نظیر فست فود و غذاهایی که کار خیابان‌ها تهیه می‌شوند، است.

منشی گفت: میوه‌هایی نظیر توت فرنگی که امکان شستشوی دقیق آن به علت نوع بافت این میوه وجود ندارد، یکی از منابع اصلی ورود باکتری به بدن محسوب می‌شود.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه شستشوی مواد غذایی نظیر سبزیجات باید با دقت صورت بگیرد، گفت: سبزیجات و میوه‌های دارای آلودگی‌های میکروبی هستند و باید قبل از مصرف به خوبی ضدعفونی شوند. البته برخی از مایع ظرفشویی برای شستن اینها استفاده می‌کنند خود این عمل نه تنها باعث ضدعفونی شدن نمی‌شود بلکه آلودگی بیشتری را ممکن است به سبب ماندن مواد شیمیایی لابلای برگ سبزیجات یا لایه‌های پست میوه ایجاد کند.

وی تصریح کرد: برخی هم از نمک برای ضدعفونی کردن استفاده می‌کنند که این روش تاثیر چندانی در زدودن آلودگی‌ها نداردو بهترین راه برای ضدعفونی کردن استفاده از مواد مخصوص اینکار است که در هر فروشگاهی می‌توان آن را یافت.

منشی با اشاره به بیماری شیگلوز تاکید کرد: این بیماری هم نوع دیگری از بیماری‌های عفونی شایع در این فصل است که با علائمی ‌نظیر دل دردهای شدید، تشنج، دردهای عضلانی و تب بروز می‌کند و در شرایطی هم می‌تواند با تشدید عفونت باعث مرگ شود.طبنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: