کد خبر: ۱۹۳۹۳۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018April 30
ریز کردن و یا له کردن سیر موجب آزاد شدن سطوح مختلفی از ترکیبات سولفوریک آن می شود که این موضوع می تواند علت نتایج متفاوت اثرات سلامتی سیر را توضیح دهد
شفا آنلاین>سلامت>مطالعه محققان دانشگاه ناتینگهام انگلیس نشان می دهد، مصرف سیر به کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی و دیابت(Diabetes) نوع 2 کمک می کند؛ اما میزان تاثیر آن بر سلامتی به نحوه مصرف بستگی دارد.

به گزارش شفا آنلاین، هزاران سال است که از سیر برای درمان بیماری ها استفاده می شود. دکتر 'پیتر رز' که ریاست این مطالعه را بر عهده داشت، با اشاره به اینکه سیر حاوی ترکیبات زیادی از جمله ترکیبات سولفوریک است، گفت: ریز کردن و یا له کردن سیر موجب آزاد شدن سطوح مختلفی از ترکیبات سولفوریک آن می شود که این موضوع می تواند علت نتایج متفاوت اثرات سلامتی سیر را توضیح دهد.

با این حال محققان اذعان داشتند که هنوز مشخص نیست کدام شیوه مصرف سیر سودمندتر است. نتایج مطالعات بالینی و تجربی هر دو نشان داده اند که سیر تاثیر قابل توجهی در کاهش فشارخون دارد، حاوی ترکیبات قوی بسیاری با خواص ضدسرطان(Anticancer) به خصوص مشتقات آلیل سولفید است.

همچنین ادعاهایی وجود دارد مبنی بر اینکه سیر سطح قند خون را در حیوانات مبتلا به دیابت کاهش می دهد اما تاثیر سیر بر سطح قندخون انسان هنوز مشخص نیست.

با این حال محققان متذکر شدند، با وجود اینکه سیر فواید سلامتی زیادی دارد اما نباید آن را یک گلوله جادویی برای درمان بیماری ها در نظر گرفت.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: