کد خبر: ۱۹۱۶۸۰
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - 2018April 12
مطالعه محققان دانشگاه بینگامتون نیویورک نشان داد که نانوذرات اکسیدروی موجود در پوشش برخی کالاهای کنسروشده که معمولا برای خواص ضدمیکروبی و پیشگیری از تغییررنگ مواد خوراکی تولیدکننده سولفور مناسب است ، تاثیر منفی بر عملکرد دستگاه گوارش انسان دارد.
شفاآنلاین>تغذیه> تیمی از محققان دریافتند غذاهای کنسروشده حاوی اکسید روی هستند که می تواند به دستگاه گوارش آسیب رساند.

به گزارش شفاآنلاین، مطالعه محققان دانشگاه بینگامتون نیویورک نشان داد که نانوذرات اکسیدروی موجود در پوشش برخی کالاهای کنسروشده که معمولا برای خواص ضدمیکروبی و پیشگیری(prevention) از تغییررنگ مواد خوراکی تولیدکننده سولفور مناسب است، تاثیر منفی بر عملکرد دستگاه گوارش انسان دارد.

«گرتخن مالر»، استادیار دانشگاه، در این باره می گوید: «ما دریافتیم نانوذرات اکسیدروی موجود در غذاهای کنسروشده می تواند موجب تغییر در شیوه جذب مواد مغذی توسط روده یا تجلی پروتئین و ژن سلول روده شود.»

محققان دریافتند غذاهای کنسروشده ۱۰۰ برابر میزان مجاز مصرف روزانه زینک (روی)، حاوی این ماده هستند.

به گفته محققان، اکسید روی موجب از بین رفتن سطح سلول های جاذب روده شده و در نتیجه جذب مواد مغذی کاهش می یابد.

محققان (researchers)می گویند برخی نانوذرات موجب سیگنال دهی التهاب شده که در نتیجه می تواند نفوذپذیری مدل روده را افزایش دهد. همچنین این وضعیت موجب می شود ترکیباتی که اجازه ورود به جریان خون ندارند، وارد خون می شوند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: