غده تیروئید بر فعالیتهای متابولیکی بدن تاثیر بهسزایی دارد چراکه فعالیت غده تیروئید از دوران جنینی آغاز میشود که در رشد و تکامل جنین، مغز نوزاد و افزایش طول قد در دوران کودکی تاثیرگذار است.
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص غدد و داخلی با اشاره به اینکه تپش قلب و اختلالات قاعدگی از نشانههای ابتلا به تیروئید است، گفت: پرکاری تیروئید در زنان دو برابر مردان است.
به گزارش شفا آنلاین:دکتر مهران زمانزاده ، درباره نشانههای پرکاری تیروئید<Hyperthyroid symptoms> اظهار کرد: گواتر و بزرگی گلو، ریزش مو، ضخامت پوست در ساق پا، کاهش میزان خونریزی در قاعدگی و به هم ریختن تاریخ آن، لرزش دست، تحریکپذیری فرد، بالا رفتن میزان ضربان قلب افزایش میزان عرق و ضعیف شدن ماهیچههای شانه، ران و لگن از نشانههای پرکاری تیروئید است.وی افزود: غده تیروئید بر فعالیتهای متابولیکی بدن تاثیر بهسزایی دارد چراکه فعالیت غده تیروئید از دوران جنینی آغاز میشود که در رشد و تکامل جنین، مغز نوزاد و افزایش طول قد در دوران کودکی تاثیرگذار است.
این متخصص غدد داخلی با اشاره به اینکه افزایش عملکرد غده تیروئید با افزایش سوخت و ساز بدن، احساس گرما، گرگرفتگی، تپش قلب، ضعف و بیحالی، کاهش وزن، اختلالات قاعدگی همراه است، افزود: پرکاری تیروئید در زنان دو برابر مردان است که در صورت تشخیص به موقع، درمان مناسبی را میتوان تجویز کرد.
زمانزاده خاطرنشان کرد: به کمک ید درمانی یا جراحی میتوان این بیماری را درمان کرد اما در برخی موارد بعد از این درمانها پرکاری به کمکاری تبدیل میشود و بیمار باید تا پایان عمر قرص مصرف کند.
وی در مورد عوارض درمان نکردن پرکاری تیروئید گفت: بیتوجهی به درمان پرکاری میتواند موجب بروز نارسایی قلبی و یا حتی در مواردی منجر به مرگ شود که در حال حاضر به دلیل افزایش آگاهی مردم درمانها به موقع انجام میشود.طبنا