کد خبر: ۱۸۴۰۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶:۱۵ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - 2018February 06
تالیاتله یا تالیاتلی به ایتالیایی Tagliatelle نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی‌متر ۱ دارد این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است، ولی ۲ میلی‌متر از آن باریکتر است.
شفا آنلاین:تالیاتله یا تالیاتلی به ایتالیایی Tagliatelle نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی‌متر ۱ دارد این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است، ولی ۲ میلی‌متر از آن باریکتر است.

مواد مورد نیاز

    پاستا تالیاتلی: 500 گرم
    سینه مرغ (نواری خردشده): 700 گرم
    نخودفرنگی: 300 گرم
    سیر (له شده): 3  حبه
    پودر آویشن: 2 ق چ
    خامه: 200 گرم
    پنیر خامه ای: 100 گرم
    پنیر پارمزان: 50 گرم
    آب لیموترش: 3 ق س
    جعفری (خردشده): یک دوم پیمانه
    نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
    روغن زیتون: 6 ق س
    روغن مایع: 1 ق س

 
تالیاتلی مرغ، یه مزه‌ی جدید در 25 دقیقه

روش پخت

1. درون قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس روغن مایع و 1 قاشق سوپخوری نمک به آن بیفزایید. بعد پاستا را درون آن بریزید و پس از 10 دقیقه (یا طبق دستور پخت آن) آبکش کنید. بعد روی آن آب سرد و نیمی از روغن زیتون را بریزید تا به هم نچسبد.

2. نخود فرنگی را به مدت 10 دقیقه همراه با مقداری آب و نمک روی حرارت بگذارید. سپس با آب سرد بشویید تا رنگ سبز آن باقی بماند.

3. سیر را درون تابه ای ریخته و همراه با بقیه روغن زیتون به مدت 30 ثانیه تفت دهید.

4. سینه مرغ (از قبل به صورت نوارهای باریک برش داده شده) را به همراه آویشن، نمک و فلفل سیاه به سیر افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بپزد.
 
5. بعد خامه، پنیر خامه ای، پنیر پارمزان و آب لیموترش را به آن بیفزایید و به مدت 1 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم تفت دهید.

6. پاستای آبکش شده و نخود فرنگی به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
 
7. پس از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و جعفری را به آن بیفزایید و سرو کند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: