کد خبر: ۱۸۳۵۲۵
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - 2018January 31
"چغندر" از دیدگاه طب ایرانی دارای طبیعتی گرم و تر دارد و بهترین نوع چغندر، شیرین و بی‌ریشه آن است, "چغندر" سفید در درمان بهتر از سرخ آن است, طبیعت چغندر مرکب القوی است
شفا آنلاین>تغذیه>در این مطلب به بررسی برخی از خواص فوق‌العاده و بی نظیر «چغندر» از دیدگاه طب سنتی می‌‌پردازیم.

به گزارش شفا آنلاین، "چغندر" از دیدگاه طب ایرانی دارای طبیعتی گرم و تر دارد و بهترین نوع چغندر، شیرین و بی‌ریشه آن است, "چغندر" سفید در درمان بهتر از سرخ آن است, طبیعت چغندر مرکب القوی است.

"چغندر" محلل، مفتح و مُقَطِع بلغم است و جرم آن سبب یبوست(Constipation) می‌شود, خوردن چغندر پخته محرک نیروی جنسی است, "چغندر" به دو نوع سفید و سرخ تقسیم می‌شود که "چغندر"سرخ به لبو معروف است, "چغندر" سفید مایل به زردی و با شیرینی کمتر که برگ‌های کوچکتری دارد و سِلق سفید گفته می‌شود و برای درمان بهتر از سرخ آن است.

بهترین قسمت "چغندر" برگ آن است و ساقه آن هم از ریشه بهتر است, با ساقه‌های خوش‌رنگ "چغندر" می‌توان یک پیش‌غذای عالی برای اعضای خانواده به‌خصوص میانسالان تهیه کرد, این غذا به‌خوبی می‌تواند رفع یبوست کند و سلامتی را برای خانواده به‌ارمغان آورد.

برگ‌های چغندر و مقدار کمی از ریشه آن را با کرفس و کمی تَره بپزید, موقع سرو کردن مقداری نمک و روغن زیتون اضافه کنید و بر سفره بیاورید و قبل از غذا خورده شود.

از چغندر در رژیم‌های لاغری می‌توان برای سیر کردن شخص و از طرفی تقویت اندام‌ها استفاده کرد, خوردن چغندر پخته به تقویت نیروی جنسی کمک می‌کند, چغندر به استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: